SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hikmet Karaman Ankaragücü'nde

A- A+ PAYLAŞ

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, teknik direktör Hikmet Karaman'la prensip anlaşmasına vardıklarını bildirdi.

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Fatih Mert, sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştığı mesajda, "Teknik direktör konusunda Hikmet Karaman'la prensipte anlaşma sağlanmıştır. Yeni hocamız akşam Ankara'da olacaktır." ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü, Süper Lig'de 18 puanla 20. sırada yer alıyor.

Hikmet Karaman, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Yeni Malatyaspor'u çalıştırmıştı.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Ankaragücüne 1.Ligde başarılar dilerim.küme düşen ilk takım şimdiden belli oldu.4,takımda biz oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selam (3 yıl önce)
    Ankaragücü nün ligden düştüğü kesinleşti
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu adamdan ne istiyorlar her sezon ikinci yarı küme düşmeye yakın takımlar bu hocayla anlaşıyorlar yazık değil mi ismi çıkmış artık küme düşüren adam adam sihirbaz değil ne yapacak ki
    0
    0
    Yanıtla