SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hikmet Karaman BYMS'ye Çare Olamadı

A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un başına kurtarıcı olarak getirilen teknik direktör Hikmet Karaman, takımın düşüşünü engelleyemedi. Son haftaya girilirken küme düşme hattında yer alan sarı siyahlılar, kümede kalma umutlarını mucizelere bıraktı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de 2019-2020 sezonunda son haftaya girilirken, pandemi sonrası oynanan 7 karşılaşmada 7 puan toplayarak, küme düşme potasının içerisinde yer aldı. BtcTurk Yeni Malatyaspor, üçüncü sezonunu yaşadığı Süper Lig’de sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Sarı siyahlı takım, aldığı istikrarsız sonuçlar sonrası ligin son sıralarına gerilerken, kalan son iki haftada lige tutunmak için mücadele ederken, Çaykur Rizespor mağlubiyeti sonrası işini iyice zora soktu. 

Sergen Yalçın’dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Kemal Özdeş ile de beklenen çıkış bir türlü yakalanamadı. Sarı siyahlılar, Özdeş ile çıktığı 5 lig maçında galibiyet yüzü göremedi. Kemal Özdeş’in ardından takımın başına tecrübesiyle birçok takımın umudu olan Hikmet Karaman getirildi. Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde 10 karşılaşmada 8 puan topladı. 

Kurtarıcı olarak takımın başına getirilen Karaman, takımına pandemi öncesi 1, pandemi sonrası ise 7 puan kazandırırken, derde deva olmadı. Çaykur Rizespor mağlubiyeti sonrası tehlike hattına giren sarı siyahlılar, son hafta bir mucize olmasını bekleyecek. 

Karaman, takımın başına geçtiğinde, “Malatyaspor tek, başka bir takım yok. Bu takımın başarısı şehrin başarısıdır. İkinci yarıya başlangıç olarak iyi bir performans çizmiyorsak ama direksiyonun başında olduğumuz için bugün lig bitse biz kümede kalmışız. Gelecek yıl hedef üzerine geldik. Bir gelecek yılın hedefi yoksa ben yokum arkadaşlar” açıklamasını yapmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

33 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Hikmet hocayı cenazeyi kaldırmak için getirdiler.bugüne kadar zerre kadar bir başarısı olmayan böylesine boş insanları takımın başına getirince ne bekliyorduk acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram akgeyik (3 yıl önce)
    hikmet karaman anca seyyar satıcı olur semt pazarlarına çıksın iyi iş yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • Agzına Saglık Kardes. Hıkmet Karaman Gıttıgı Her Takımı Dusurmustur. Internetten Bulma Cok Kolay. Bakın Ve Gorun. Takım Yardımcı Antrenorlerle Cıksa Daha Basarılı Olurdu, Inanın Bana.
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (3 yıl önce)
    gecen sezon erzurumu 3 .1 yendik kümeye gönderdiler bu yıl erzurum süper liğ malata ptt liğ
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)berk isimli kullanıcı yorumuna
    Erzurumu yenebilir ama bir bursa maçı oynadilarki resmen ben utandım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (3 yıl önce)
    Dünya için küçük malatyamız için büyük futbalcu DİA sözleşmesi bu yıl bitti acilen 5 yıllık sözleşme yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • Safak (3 yıl önce)
    Önce stadi dolduralım. Yeni yönetim gelmeli ve yeni oyuncular ile takım PTT ligine hazırlanmalı. Bence Süper ligde boy göstermek için taraftar lazım. Takıma sahip çıkılmalı Ne diyelim hakkımızda hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Siyasiler hesap sormuyor diyorsunuz ama her seçimde de %65 oyu veriyorsunuz sevgili hemşehrilerim. Suçun büyüğü "adilos gevrekinho" da ama biz de her seçim döneminde gider bu siyasilere %65 i verirsek. Adamlar bizi "zaten oy veriyorlar dertlerine derman olmaya gerek yok" der sizin çağrılarınıza kulak tıkar. Ahmet Çakır nerde? Öznur çalık nerde? Selahattin Gürkan nerde?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)Mülayim isimli kullanıcı yorumuna
    Birincisi futbol ile siyasetin birlikte yurudugu ulkenin futbolundan bi halt olmaz olmuyorda zaten hali saha maclari daha keyifli zaten yabanci maclari izliyoruz super lig zaman kaybidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • hayta_44 (3 yıl önce)
    bu takımı düşüren issam şabek tir. 3 golda da onun hatası var ve bilinçli yapıyor arkadaşlar.Bu takım düşmezdi arkadaşlar ancak .çok iş var bu takımın içinde.Allah bilir doğruyu. oyuncular paralarını almamış olabilir. yolsuzluk ......emin değilim...
    0
    0
    Yanıtla
  • new malatya (3 yıl önce)
    Bu saatten sonra takım yeniden nasıl çıkar buna bakmak lazım. Hepimiz sinirliyiz çok büyük yanlışlar yapıldı ancak 50 milyon ortaya koymadan gelecek herhangi bir yönetim burada iş yapamaz ve takımı yeniden çıkaramaz. Bu yönetimi inanın bir gram sevmem çok da elestiririm ancak iyi kötü 5 yıllık genel olarak da bu sene hariç iyi bir tecrübesi var ve hatalarından ders çıkararak takımı bu sene yeniden çıkarabilir. Yapılması gereken Mehmet Altıparmağı hemen getirip takım iskeletini koruyarak hocanın isteyeceği oyuncuları alarak özellikle gol sıkıntısını çözecek pote gibi altaydaki paxio gibi ligi iyi bilen 2 forvet ve üç ortasaha alarak takımın hücum hattını sağlama almalı ve hadebenin sağına soluna iki sağlam defansla takım yeniden çıkabilir. Sivas, Erzurum, Rize yıllardır düşüyor çıkıyorlar ancak takımı dağıtmadıkları için yeniden çıkıyorlar. Bizde takımı dağıtmadan iyi bir teknik heyetle hemen çıkmaya bakmalıyız. Kızgınız ancak gün birlik olma günü yoksa malatyaspor gibi dağılır gider bu takım. Konya'da düştü çıktı, Sivas şampiyonluğa oynarken küme düştü aynı yönetimle geri çıktı, rize, Erzurum aynı yönetimle düştü geri çıktı. Başkanın bu saatten sonra yanlış yapabileceğine ihtimal vermiyorum başkana değil takıma sahip çıkalım ve malatyasporumuzu dile düşmeden yeniden superligde görelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Para para para düşüp hemen çıkan takımların borcu olmadığı gibi kasalarında mevcut paraları olduğu için çıktılar halbuki biz borç batağındayiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (3 yıl önce)
    Hikmet hocanın suçu yok kardeşim..en iyi futbolcuları satılmış, hiç bir gücü kalmamış bir futbol takımının başına hikmet hocayı değil, morinho yu getirsenki ne olacaktı yani...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal AKGÜL (3 yıl önce)
    süper ligin en çok değerini yükselten en çok kar eden takımları arasında olan Malatyaspor bu gün futbolcü çöplüğü ve küme düştü Bu transfer paraları nerde bunun hesabını sormayan siyasi ve il yetkililerine yazıklar olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (3 yıl önce)
    En son küme düştüğümüzde aynı şey oldu, son hafta düşme hattına girdik, son maç Antep'leydi. Denizli fener ile oynadı. Antep bizi yendi, denizli berabere kaldı. Biz küme düştük.malatya diğer maçın skoru dışında Antep'i yenebilir mi? Asıl soru bu olmalı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (3 yıl önce)
    Onunla olmazdı zaten baştan yanlış tı
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    2006 -2007. sezonunda ilk hafta elazığa 3 - 2. yenilince haşim karadap kapı önüne koydu. şimdiki yönetim hikmet karamanı malatya ya getirirken karnesine bakılmadımı ali ravcı orda ne iş yapar. hikmet karaman la yenildikçe yenidik yenildikçe yenildik. buna rağmen görvine son verilmedi. 4 -5. hafta önce görevine son verilseydi ve yerine de alp yapı hocası hakan çalışkan gelseydi yemin ediyorum bu takım düşmezdi. adil gevrek malatya kentiyle dalga geçti bu durumlara geldik. sayın bld. bşk selahattin gürkan. ve millet vekileri hiç olmazssa önümüzdeki sezon için önlem almayıp izlemeye devam ediyorlar. yazık çok yazık. malatya şehri ve malatyaspor kümeye düştü.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Hikmet karaman çalıştığı hangi takıma çare olmuş acaba?Bunlar spor adamı değil tüccar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdurrahman (3 yıl önce)
    Sinyor Hikmet karaman
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (3 yıl önce)
    2006'da düştüğümüzde gelecek sene Hikmet hoca gelmişti ilk maçımızda Elazığa yenilince şehri terk etmişti. Şimdi şehri yeniden keşfediyor numarası yaptı. Nasılsa o günleri kimse hatırlamıyor. Bi haftalık maaş daha yatsın diye almıyorsa hiçbir şey bilmiyorum ne gelecek senesi. Bu adamın arkasjnda kim var anlayan var mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • İstanbuldan Malatya ya (3 yıl önce)Ümit isimli kullanıcı yorumuna
    Bu adamı boşver kardeşim. Efsaneyi hatırlar herkes küme düştüğünde son hafta yine bir Antep maçı ve umut bağlanan bir denizli maçı vardı ve hiçbi rbeklenti olmamıştı sadece hayal di yine aynı 15 yıl sonrasında yine aynı takımlar ve aynı senaryo tarih tekerrürden ibaret o dönemde çok bilmiş futbol duayenleri bu takım düşsün lav edilsin borçsuz Bi takım gelsin dediler.. Tarih tekerrürden ibaret ve affetmez almayacaklar kimsenin ahını. Ama yükünü tutan tuttu boşverin zerre kadar umurlarında değil siyasiler başka dertte yönetim başka dertte, menejerler başka dertte, külüp içi bu işlere yön verenler hepsi başka dertte anlayacağımız konular tamamen duygusal ye kürküm ye bi doymadılar gitti Çok yazık bu şehre çok
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilip bilmeden yorum.Seneryo yazıp oynuyorsunuz..Hırsızın hiç mi suçu yok misali önüne gelen başkanı suçluyor.(Bu arada başkanı da hiç tanımam benim derdim Malatyaspor)Taraftar olarak hiç yeterli olamadık seyirci ortalamamız 6-7 bini geçmedi takım kötü sonuç aldıkça öncelikle başkana olmadık hakaret ve küfürler yönetim ve takımında enerjisini düşürdü.Takım üzerinde hesap yapanlar(Malatya düşmanları hiainler) Malesef düşmesine yardımcı oldular. Malatya spor tarihinde birtek Tolga Seyhan’ cüzi bir bedelle satabilen Malatya bu yönetim döneminde bedelsiz ve az bonservisle aldığı oyuncuları iyi paralarla satmayı becerebilmişr.Bu gelirlerin hesabının sorulma yeri genel kuruldur .Öyle uluorta herkesin kafasında ki hesaplarla hesap sorulmaz. Bir empati yapın ilk yarı 24 puan almış takım nasıl olsa 12 -13 puan alır diye düşünülür.İki futbolcunun takımdan ayrılmasının takımı bu kadar etkileyeceği düşünülmemiştir.Bu nedenle Başkan hata yaptı.Üstünede taraftar başkana takıma yüklenince sonuç ortada.Sivas’da,Erzurum’da düştü camia olarak birlikteliklerini koruyup tekrar süper lige döndüler.Bizim de panik yapmadan doğru planlama.ve birliktelikle başarabileceğimizi düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)Cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Cengiz bey, bugün spor kamuoyu dahi başkanın akıl dışı uygulalamaları sayesinde yeni malatyaspor'un küme düşmek üzere olduğunu söylerken sen nasıl olur da halen canı hıraş savunuyorsun başkanı inan bana benim kadar kimse anlam verememiştir bu duruma ?? Başkanın sattığı adamlara bir şey diyen yok,başkanın sattığı adamların yerini dolduramadığı için ayrıca bu kadar gelire rağmen ve az maliyetli bir takım olmasına rağmen bu kadar büyük bir borcun içine soktuğu için eleştiriliyor !! Adil başkanın bu takımda bu saatten sonra da kalacağına tahmin vermem ki senin gibi 1 yada 2 kişi haricinde çoğunluk adil başkanı istemiyor ki zaten adil başkan''da kalmaz bu saatten sonra her şey ortada çünkü !! Bir daha ki sene yeni bir yönetimle hesap verebilen bir yönetimle yeniden toparlanma sürecine girilerek yeniden lige dönmek için şehir olarak çalışacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizin futbol bilginiz bu mu? Iki futbolcu gitti diye 12-13 puan alınmazdı diyorsun ya,hatırlatayım..O iki futbolcunun biri o zaman gol kralı diğeri de asist kralıydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz bey Sizin o çok iyi futbol bilginiz bu mu? Iki futbolcu gitti diye 12-13 puan alınmaz mı diyorsunuz ya,hatırlatayım.beyefendi.O iki futbolcunun biri o zaman gol kralı diğeri de asist kralıydı.Demekki neymiş takımı bunlar taşıyormuş.Gerçi tüm Malatya, takımı guilherme ve jahoviçin taşıdığını biliyordu.Ama Sizin bundan nasıl haberiniz olmamış ilginç..
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Takımın düşmesinin sorumluları başkan ona göz yuman siyasiler belediye başkanı ve divan kuruludur.bundan sonra başkan görevi bırakmamalıdır zaten kulüp aile şirketine dönmüştür bırakınız ne yapacaksa yapsın benim tek isteğim hesaplar incelensin harcamalarda yerindelik tespiti yapılsın kamuoyuna açıklansın diyorum yaparlarmi hiç zannetmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • İstanbuldan Malatya ya (3 yıl önce)Efsane Malatyasporlu isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen kardeşim. Araştırsınlar açıklansın Kim ne kadar maaş(çift alanlar dahil) Kim ne kadar prim Kim ne kadar harcama Kim kimin parasını nereye harcamış Kimler yükünü tutmuş kim tutamamış Kim hem kulübün içinde olmuş hemde kulübe araç kiralamış hepsini açıklasınlar paraları nasıl çar çur etmişler tek tek hesap sorulsun ve açıklansın...
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Rize macinda hikmet hoca hataliydi...takima fazla gaz yukleyip rakibe saldirtti..atak ustune atak..ama arka tarafi unutunca 3 gol yedi ardarda..halbuki sakin oynasaydi zaten 1-2 gol atardi..en azinda bwrabere kalirdi...cunki malatya rizeden iyi takim...insallah artik alt ligde tekrar sampiyon oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)KOVID44 isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru Rize'nin hızlı forvetleri vardı defans yaptılar biz atak oynuyor görüntüsü verirken 3 gol attılar biz en azından ilk yarı kontratakla gol aramaliydik ikinci yarı son 20 dakikada maça agirligimizi koymaliydik fener maçında ise tam tersini yaptı 5 dakika ceza saha içerisinde dışarı çıkmadan defan yaptı ve iki gol yiyerek maçı verdi hikmet hoca heyecanını kaybetmiş bana göre artık takım calistiramaz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ya balık baştan kokmuştu tüm malatya bu kokuyu almıştı ama ama ne varki malatyalı 6 tane milletvekilimiz sayın bakanlarımız bizi şamar oğlanına çevirdi bu kadar haksızlık yapılan bir takıma bir tane yetkili sahip çıkmadı çok üzülüyorum ama elimizden birşey gelmiyor bizim onlarca pozisyonumuzda vara bile gidilmedi tüm yöneticilerimize ve bu formanın hakkını veremeyen futbol takımımıza lanet ediyorum bir şehrin kaderiyle oynuyorsunuz insansan şerefi için onuru için ekmek yediği kapı için mücadele eder biz Malatya adına o çabayı göremedik ne takımda ne yönetimde hepinizi Allaha havale ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin atıcı (3 yıl önce)
    çare olmaya gelmemişki zaten...ya gezmede yada tv lere demeç ve yorum yapmakla zaman geçirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Şovmen hoca futbol un f sini bilmeyen anca konuşan boş konuşan biri
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzulu Reis (3 yıl önce)
    Hikmet KARAMAN ne yapsın: oyuncu oyuncu değil Yönetim yönetim değil, yönetim en iyi oyuncuları sattı sonrada şu kadar borcumuz var vs dedi takım dibi gördü.
    0
    0
    Yanıtla