SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızlık Şüphelisi Cezaevinde Çıktı

0
Güncellendi - 2021-07-01 03:48:32
Hırsızlık Şüphelisi Cezaevinde Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

ASAYİŞ EKİPLERİ 3 DE SİLAH ELE GEÇİRDİ.. Emniyet Asayiş Şubesi Ekiplerinin çalışmaları sonucu aydınlatılan 2 hırsızlık olayının failinin başka bir suçtan cezaevinde olduğu belirlendi. Ekiplerce ayrıca 3 silah ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

Asayiş Şubesi ekiplerinin çalışmalarıyla ilgili Emniyet Müdürlüğü şu bilgileri verdi:

" Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

• 6 adet uyuşturucu hap, 2 adet tüfek, 1 adet tabanca ve 8 fişek ele geçirilmiştir.

• Dabakhane Mahallesinde müşteki M.B.’ye ait 2 ikamette meydana gelen Faili Meçhul kalorifer petekleri ve kombi çalınması olayları ile ilgili yapılan güvenlik ve KGYS kameraları incelemelerinde şüphelinin H.C.A. isimli şahsın olduğu tespit edilmiş. Şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda şahsın şuan başka bir suçtan cezaevinde olduğu anlaşılmış, tahkikat devam etmektedir.

• Terminal Caddesinde plakasız motosikletin yapılan kontrollerinde tescilsiz olduğu sürücü M. K. isimli şahsın ehliyeti olmadığı anlaşılmış trafik yönünden toplamda 3.012 TL ceza uygulanmış motosiklet otoparka çekilmiş olup tahkikata başlanmıştır.

• Büyük Mustafa Paşa Mahallesinde yapılan çalışmalarda plakasız motosiklet dur ikazına uymayarak kaçmış, kovalamaca neticesinde Hasanbey Caddesi içerisinde yakalanmış şase numarasından yapılan kontrollerde trafikten çekili men araç olduğu sürücü H. E. isimli şahsın ehliyeti olmadığı anlaşılmış trafik yönünden toplamda 4.350 TL ceza uygulanmış motosiklet otoparka çekilmiş olup tahkikata başlanmıştır.

• Beydağı Polis Merkezince çalıntı olarak aranan Bisiklet, sahibi tarafından üzerinde bir şahsın olduğu şeklinde görüldüğü anons edilmesi üzerine Dabakhane Mahallesinde yakalanmış, şüpheli çocuk S. E. Çocuk Şubesine, bisiklet ise Polis merkezine teslim edilmiş olup tahkikata başlanmıştır.

• Battalgazi Mahallesinde yapılan çalışmalarda plakasız motosikletin durdurulmuş yapılan kontrollerde motor ve şase numarasının kazınmış olduğu sürücü A. E. isimli şahsın ehliyetinin olmadığı anlaşılmış trafik yönünden toplamda 3.012 TL ceza uygulanmış motosiklet otoparka çekilmiş olup tahkikata başlanmıştır.

• Şemsiyeli Sokakta birbirlerini darp eden şahıslar olduğu .bilgisi üzerine olaya müdahale edilmiş , olayda başından sopa ile darp neticesinde yaralanan N. Y. isimli şahıs 112 marifetiyle Hastaneye intikali sağlanmış , olayın tarafı şüphelilerden M. Y. ve H. B. B. isimli şahıslar ve olayda kullandığı iddia edilen sopa ile birlikte yakalanarak tahkikata başlanmıştır."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız