SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet Etmek Görevimiz"

0
Güncellendi - 2017-05-28 01:51:29
A- A+ PAYLAŞ

Yeşiltepe Galericiler Sitesi Toplu İşyeri Kooperatifi olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut başkan Yalçın Yalçın, tek listeyle girdiği seçimi kazanarak, güven tazeledi.

Sitede gerçekleştirilen olağan genel kurula Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin (fotoğrafta soldan 3'üncü), Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Orhan Özbek, Yeşiltepe Galericiler Sitesi Toplu İşyeri Kooperatifi Başkanı Yalçın Yalçın ve yönetim kurulu ile galericiler sitesi esnafı katıldı.

Olağan genel kurulda konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, esnafların Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ederek, olağan genel kurulun hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Keskin, yönetimin güzel çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Sitenin bir iki sorunu var, başkanımız bunları bize iletti. Bugün sizlerin verdiği destekle bu mekanda oturuyoruz. Açık oto pazarı denildiğinde sitemizde akla geliyor. Bütün illeri gezdiğinizde bakın kamyon garajı, açık oto pazarı ve galericiler sitesi iç içe değildir. Sitenin artezyen sorunu var, Yalçın başkanımız kısa zamanda çözecek. Ayrıca sitenin bire asfaltlaması var. Mülkiyet size ait ama belediye başkanımızdan söz aldık, bu sene içerisinde buranın asfaltlamasını da yapacağız” dedi.

Yönetime başarılar dileyen Keskin, “Hizmet etmek görevimiz. Başkan olmanın bir ayrıcalığı yok. Başkanın tek bir görevi vardır, sizlere gece gündüz hizmet etmek. Bu hizmet bilincinde olmak. Arkadaşlarımız da bunu çok iyi biliyorlar” ifadelerini kullandı.

Olağan genel kurulda gerçekleştirilen seçimde mevcut başkan Yalçın Yalçın dışında aday çıkmadı. Yalçın, oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçildi. Yalçın Yalçın başkanlığındaki yönetimde İzzeddin Atsız ve Nihat Karakuş yer alıyor. Denetim Kurulu ise Muharrem Ünverdi ve Kadir Memur’dan oluştu.

Yeşiltepe Galericiler Sitesi Toplu İşyeri Kooperatifi Başkanı Yalçın Yalçın, olana genel kurulun hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, yönetime gösterdikleri güvenden dolayı herkse teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız