SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet Verirken Samimi, Saygılı ve Kibar Olun"

0
Güncellendi - 2019-10-23 04:00:39
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından yönetici ve personellere yönelik olarak gerçekleştirilen ve iki gün süren Hizmetiçi Eğitim Semineri sona erdi.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitim programının ikinci gününde  ‘Ben, Biz, Belediye ve Malatya’ gibi konularda Prof. Dr. Aytaç Açıkalın yapılması gerekenler hakkında bilgiler aktardı.

Slayt eşliğinde bilgiler aktaran ve sohbet havasında geçen eğim programında Prof. Dr. Açıkalın, “Kurum içerisindeki görev, yetki ve sorumluluklarımızı çok iyi bilmeliyiz. Çünkü sizler insanların mutluluğu için hizmet üretiyorsunuz. İnsanı sevmeyen Allah’ı sevemez. Çevremizdeki insanların mutluluğu için hizmet üretin. İnsanlar dünyaya mutlu olmak için gelir. Ben sizleri selamlıyorum çünkü siz insanları mutlu etmek için çalışıyorsunuz.

Hizmet vermiş olduğunuz kurumda her zaman kibar ve saygılı olun. Göreviniz gereği insanlara karşı mümkün olan bütün hizmeti verin, hizmeti esirgemeyin. Hizmeti verirken de samimi olun, saygılı ve kibar olun. Üç sihirli kelime vardır, Teşekkür ederim, Lütfen ve Özür dilerim bu üç kelimeyi sürekli kullanalım. Çünkü bu üç kelime bize bir şey kaybettirmez ama çok şey kazandırır” dedi.

21 Ekim Pazartesi günü başlayın ve iki gün süren eğitim programının ikinci gününde zabıta, halkla ilişkiler, güvenlik ve şoför personele yönelik olarak verilen ‘Ben, Biz, Belediye ve Malatya’ konuları ile eğitim programı sona erdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Hocam hayat dolu memleket sevdalısı bir insan onu dinlerken sıkılmıyorsun zaman hızla geçiyor çok faydalı işler yapıyor o yaşta enerji dolu onu anlatacak kelimeler bulamıyorum ama insanları istekleri dışı konusturmasa ve yanına cagirmasa daha iyi olur diyorum.
    0
    0
    Yanıtla