SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmeti Vatandaşın Ayağına Götüreceğiz"

0
Güncellendi - 2021-05-11 03:29:15
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, artan içme suyu ve kanalizasyon taleplerini yerine getirebilmek için MASKİ’nin 7/24 görevinin başında olduğunu söyledi.

Yeşilyurt İlçesi Yakınca Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı’nda devam eden kanalizasyon hattı çalışmalarını yerinde inceleyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda tüm ekiplerimiz şuan sahada çalışmalarına devam ediyor. Bu kısıtlama sürecinde durmuyoruz. Görevimizin başındayız. Vatandaşlarımızın beklentilerini ve taleplerini karşılamak için hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Yakınca Mahallemizde devam eden kanalizasyon çalışmalarını inceliyoruz. Gelişmekte olan bir yer. Kanalizasyon sıkıntıları vardı. Birkaç gün içerisinde çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımız, sokağa çıkma yasağı süresi içinde su ve kanalizasyon ile alakalı problemlerini Alo 185 Çağrı merkezimi arayarak iletebilirler. Bizler hizmeti vatandaşımızın ayağına götüreceğiz. Mahallemize hayırlı olsun. Özellikle bu pandemi döneminde özverili bir şekilde görevlerini layıkıyla yerine getiren çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hunkar (2 yıl önce)
    Büyükşehir olunca..vatandaştan kat ve kat para almayı hak gören anlayış yerin dibine batsın mi? Vatandaşa otogar yapılıyor..sonra girişinde para alınıyor....vatandaşa hayvanat bahçesi yapılıyor,birkaç yılda reklam yapılıyor üstelik..sonra girişte para alınıyor...hangi yüzle bu hizmet oluyor Allah korkusuda mı yok...Daglardan. Gelen Allah in suyunu pis borularla evlere gönderip aylık 50-100 lira fatura çıkarmakta hizmet yaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Maski evet hizmeti vatandaşın ayağına götürüyor.yalnızz bir farkla ücretini almak şartı ile.kanalizasyonmu tıkandı,arayın maski hemen geliyor,yeni bağlantı mı yapacaksınız hemen geliyor,ama yaptığı hizmetin ücretini hemen faturanıza ekliyor.maski nin sitesinde ücret tarifesi var.incelemek isteyen hemşehrilerim bi incelesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Maski bize hizmet etme artık neden mi artık gerçekten suya yaptığınız zamlara yetişemiyoruz lütfen cebimizden elinizi çekin şu vergisi bu vergisi adı altında bizi resmen soyuyorsunuz.... hakkımız helal değil bunu bilmelisiniz..
    0
    0
    Yanıtla