SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmetler Ayağınıza Gelecek"

0
Güncellendi - 2020-10-12 05:18:16
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, AKP Malatya Milletvekili Hakan Kâhtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP İl Başkanı İhsan Koca, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali ZelyurtDoğanşehir'in Polat Mahallesi'ni ziyaret ettiler.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a, Polat Mahallesindeki alt yapı ve içme suları çalışmalarının tamamlanması nedeniyle teşekkürlerini iletti.

“İhtiyaç Duyulan Hizmetler Ayağınıza Kadar Gelecek”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Polat’a yakışır ve yaraşır hizmetler sunacağını ifade ederek, “Polatlı hemşerilerimizin başta muhtarımız olmak üzere bu sıcak karşılamalarından dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sorunlarla ilgili muhtarımızla görüştük. Bir problemin olmadığını söyledi. Eğer eksiklerimiz varsa da eksiklerimizi gidereceğiz. Belediyelerle ilgili günümüz şartlarının ihtiyaçlarıyla ilgili bütün hizmetler ayağınıza kadar gelecektir bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. MASKİ Genel Müdürlüğümüz su ve kanalizasyonla ilgili gerekli çalışmalarını tamamladı. Asfalt çalışmaları da başladı. İnşallah bu çalışmalarımızda bitecek. Polat’ımıza yakışır ve yaraşır hizmetlerimizi sunacağız. Bu anlamda bütün Polatlı kardeşlerimize yapılan hizmetlerin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Malatya’da 1000 m2’lik bir hayır çarşısı yaptıklarını ve bu çarşıya hayır abidesi olan Vahap Küçük’ün adının verileceğini belirten Başkan Gürkan, ”Bizim nezdimizde Doğanşehir’in hayır abidesi olarak tanıdığımız Vahap Küçük’ü de kaybettik. Hepinizin başı sağ olsun diyorum. Biz Doğanşehir İlçemizde Vahap Küçük adına bir meydan düzenlemesi yaptık. Şuanda da Malatya’da kendisinin adına yaklaşık 1000 m2 alana sahip hayır çarşısı yerimizi yaptık. Vahap Küçük ağabeyimizin evlatlarıyla görüşmemizde yapacağımız hayır çarşımızın bütün yiyecek ve giyecekleri ile ilgili rahmetli Vahap Küçük’ün oğulları tarafından bunlar karşılanacak. Biz hayır çarşımıza da sizlerin hemşerisi olan, hayır abidesi olan Vahap Küçük adını verdik. Bu hizmetinde hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın herkese eşit hizmet götüreceksiniz anlayışını benimsediklerini söyleyerek, “Sizlerden ricam şu ki biz her gittiğimiz yerde şunu belirtiyoruz; birbirinizi sevin, birbirinize husumet duygusu içerisinde olmayın. Burada birbirinize küskün ve dargın olmayın. Bizim hizmet anlayışımızda da herkes bir bütündür, herkes bizim kardeşimizdir. Gökyüzünde yaşayan herkes nasıl havayı teneffüs ediyorsa, güneşin ışığından nasıl faydalanıyorsa bizim de hizmet anlayışımız aynen bu şekildedir. AKP’nin de zaten farklı tarafı ve misyonu budur. Sayın Cumhurbaşkanımızın her toplantıda bizlere ifade ettiği; oy veren vermeyen, seven sevmeyen herkese hizmeti eşit götüreceğiz diyor. Bizde hizmetleri sizlerin ayağına getirmeye devam edeceğiz. Bu çalışmaları yaparken dikkat ederseniz en bol hizmetler yapılıyor. Bu anlamda da Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Biz birlik ve beraberlik içerisinde memleketimizi mazisine layık istikbale hazırlama noktasında el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz, hep birlikte Malatya’mızı, Doğanşehir’imizi, Polat’ımızı ihya edeceğiz diyorum” açıklamasında bulundu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız