SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hizmetleri İle Göz Dolduruyor'

0
Güncellendi - 2021-02-15 00:46:25
'Hizmetleri İle Göz Dolduruyor'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Abdulkadir Artan ve Kent Konseyi Üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın Kent Konseyi çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısında Malatya Büyükşehir Belediyesini yaptığı yatımlar ve hizmetlerden dolayı örnek göstermesinden Kent Konseyi olarak gurur duyulduğu belirtildi.

Malatya Kent Konseyi tarafından Malatya genelinde yapılan çalışmalarda örnek hizmetler yapıldığı ve yapılan hizmetlerde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın destekleri ve katkısıyla önemli hizmetler yapıldığı ifade edildi.

Kent Konseyi tarafından yapılan açıklamada, “Malatya’mızın Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile son dönemlerde yakalamış olduğu hizmet seferberliği Türkiye gündeminin dikkatini çekecek kadar örneklik teşkil eden çalışmalarla göz doldurmaktadır. Geçtiğimiz günlerde bu hizmet kalitesinin yansımaları Cumhurbaşkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından, yatırımlar ve projeler olarak dile getirilmek suretiyle bütün belediyelere örnek olarak gösterilmiştir. Malatya Büyükşehir Belediyesinin sosyal belediyecilik, kültürel belediyecilik, planlı şehirleşme, kent estetiği, ulaşım ve çevre konularında göstermiş olduğu belediyecilik hizmetleri ile her zaman göz doldurmaktadır.  Bundan dolayı bu sevinci bize yaşatan, güzel Malatya’mızın örnek il olarak gösterilmesinde büyük fedakârlıkları ve çabaları olan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a Kent Konseyi’mizin üyesi olan yüzlerce sivil toplum kuruluşu, binlerce gönüllü üyesi, onlarca meclis ve çalışma grubu adına teşekkürü ve takdiri bir borç biliyoruz ve aynı zamanda kendisiyle gururu duyuyoruz. Özellikle Malatya’mızın daha iyi hizmet alması ve diğer iller arasındaki konumunu daha ileriye taşınması açısından Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın her daim yanında olduğumuzu belirtir Malatya’mızı ortak akıl düsturu ile yönettikleri için kendilerine bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz” denildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet Ali (3 yıl önce)
    Belediyenin maaşlı memurluğunu yapan eleman belediye başkanını övüyor. Körler sağırlar meselesi gibi. Malatya'da başka bir şey de yok zaten.
    0
    0
    Yanıtla