SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmetlerimiz Aralıksız Sürecek"

0
Güncellendi - 2022-01-03 02:33:11
A- A+ PAYLAŞ

2021 yılını değerlendiren Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Yukarı Fırat’ın İncisi Arapgir’in 2022’de bölgenin parlayan yıldızı olacağını söyledi.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu 2021 yılını değerlendirdiği açıklamasında Yukarı Fırat’ın İncisi durumunda olan Arapgir’in 2022’de bölgenin parlayan yıldızı olacağını belirterek, “ Arapgirli hemşerilerimizi vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getirmenin sevinciyle, 2022’de hizmetlerimizin aralıksız süreceğini ifade etmek istiyorum. Gerek muhtarlarımız gerekse hemşerilerimizle sürekli iletişim içerisinde olarak bölgenin incisi Arapgir’imizi hak ettiği yere taşımak için mücadelemizi devam ettireceğiz" dedi

Açıklamasında Arapgirlilerin yeni yılını da kutlayan Başkan Cömertoğlu, 2022 yılının başta Arapgirliler olmak üzere tüm insanlığa sağlık, başarı ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MURATHAN (2 yıl önce)
    Arapgire ne yaptınız mesela Haluk Bey, onlarıda sıralasaydınız memnun olurduk. Reyhanın arkasına saklanmış konuşuyorsun, bırak artık şu reyhanı elinden ve dilinden, koskoca tarihi olan bir ilçeyi devasa bir kültüre sahip ilçeyi bir reyhana kurban etme. Her lafın başı reyhan, en nihayetinde reyhanı sen bulmadın, bir tek orda yetişmiyor, ölüme çare bir bitki hiç değil. Bu ne vizyonsuzluktur. ARAPGİR = REYHAN...
    0
    0
    Yanıtla