SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hocamızın Dediklerini Birebir Yaptık, Kazandık"

A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da Beşiktaş karşısında deplasmanda 2-0’lık skorla alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Beşiktaş maçında ortaya koyduğu performansla alkış alan BtcTurk Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Arturo Mina, 2-0 galip geldikleri Beşiktaş karşılaşmasına ilişkin, “Zor bir maç olacağını biliyorduk, öyle de oldu. Hafta içerisinde iyi çalıştık. Hocamızın dediklerini de birebir yaptık ve maçı da bu sayede kazandık” değerlendirmesinde bulundu.

Maçta Burak Yılmaz ile birebir kaldığı pozisyona da dikkat çeken Mina, “Bu benim için flaş bir andı” dedi.

Beşiktaş maçında sonradan oyuna giren ve maçın kaderini değiştiren kanat oyuncusu Bifouma “Tabi ki bizim için çok önemli bir maçtı. Hafta içerisinde çalıştığımız taktik anlayışıyla sahaya çıktık. Her şeyi yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Tabi ki bende oyuna katkı sağladığım için çok mutluyum. Uzun süredir galip gelemiyorduk, galip geldik, inşallah böyle de devam eder” şeklinde konuştu. 

Sarı kırmızılı takımın forvet oyuncusu Adis Jahovic ise Beşiktaş karşısında önemli bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Bu galibiyette payı geçen herkesi tebrik ediyorum. Beşiktaş maçında bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Maçın gidişatı Bifouma’nın oyuna girişiyle değişti. Bifouma maçı aldı, çevirdi diyebilirim. Tabi ki hafta içindeki röportajlarımda ‘Beşiktaş’a sürpriz yapabiliriz’ demiştim. Nitekim öyle de oldu, onun için çok mutluyuz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • eyyupk (4 yıl önce)
    kötü gün yazarları kayıp aranıyor Ayrıca takımın zorlu maçlarda bu taktikle çıkması mantıklı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Hepinizin ayağına ,emeğine sağlık MİNA nın anlaşmasını uzatın, demek çalışınca oluyormuş,
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Helal olsun sizler allahiniza gurban tesekkurler
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürge (4 yıl önce)
    Adamsın minaaaaaaaa
    0
    0
    Yanıtla