SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hokey Milli Takım Kampında 4 Malatyalı

0
Güncellendi - 2021-03-24 02:54:06
Hokey Milli Takım Kampında 4 Malatyalı
A- A+ PAYLAŞ

Hokey Milli Takımının kampına Malatya’dan 4 sporcunun katıldığı bildirildi.

Anadolu Ateşi Spor Kulübü Başkanı Savaş Yılmaz, sporcular Ramazan Akın ve Muratcan Sadak’ın Hokey A Milli Takımına, Ömer Faruk Karyağdı ve Harun Şahin’in ise Hokey U19 Milli Takım Kampına davet edildiklerini ve bu sporcuların kampa katıldıklarını söyledi.

Yılmaz, Temmuz ayında CRO- ZAGREP te AUS-WİENA’da yapılacak olan U18 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası ve UKR- Vinnitsa ve POL- Walcz’da yapılacak olan Büyükler 5S Avrupa şampiyonası hazırlık kampının Alanya’da başladığını, kampın 30 Mart’ta sona ereceğini belirtti.

Milli takım kamplarına davet edilen sporculara başarılar dileyen Yılmaz, “Milli takıma davet edilen sporcularımız, altyapıdan yetişen sporcularımız için büyük bir örnek teşkil ediyor. Minik sporcularımız, kendilerine ağabeylerini örnek alıyorlar. Altyapıdan yetişen sporcularımız, ağabeyleri gibi ileride milli takımda yer almak ve ay yıldızlı formayı giymek için hedef koyuyorlar” dedi.

Yılmaz, iyi bir altyapıya sahip olduklarını kaydederek, geleceğin milli sporcularını yetiştirmek için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız