SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Holiganlar Kaleci Ertaç'ın Eşine de Saldırdılar

0
Güncellendi - 2021-05-17 03:13:39
Holiganlar Kaleci Ertaç'ın Eşine de Saldırdılar
A- A+ PAYLAŞ

"BANA, EŞİME VE AİLEME KÜFREDENLERİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM.." Galatasaray camiasının, ligin son haftasında oynanan Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçında,   Yeni Malatyaspor'u "averaj düzeltme takımı" olarak hayal ederek Beşiktaş'la olan averaj farkını düzeltme çabasının Yeni Malatyaspor tarafından boşa çıkarılması ve Beşiktaş'ın şampiyon olmasında belirleyici rol oynaması futbol gündemindeki yerini korurken, fanatik Galatasarayılların Yeni Malatyasporlu futbolcuların eşlerine uyguladığı sosyal medya şiddeti de devam ediyor.

İlk olarak Galatasaray'ın şampiyonluk hayalini yıkan golü kaydeden Galatasaray'ın eski oyuncusu Yeni Malatyasopr Kaptanı Adem Büyük'ün eşine sosyal medya şiddeti uygulayan fanatik Galatasaraylılar, daha sonra, üç gol yemesine karşın, kalesinde devleşerek çok sayıda zorlu kurtarış yapan Ertaç Özbir'in eşi Burcu Mızrak Özbir'in sosyal medya hesabında, Ertaç Özbir ve eşine ağır hakaretler etti.

Kaptan Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük, Galatasaraylıların bu holiganca tavrına karşılık olarak, "Bİz şerefli insanlarız. Siz ne için yaşıyorsunuz bilmiyorum ama biz şerefimiz için yaşarız. Eşim, Galatasaray'da iken Galatasaray'ın başarısı için büyük mücadele verdi. Şimdi ise Yeni Malatyaspor'un oyuncusu. Eşim Malatyasypor'un ekmeğini yiyor, tabii ki Malatyaspor için savaşacaktı, böyle de yaptı. Ne yani maçı mı satanacaktı?" şeklinde cevap vermişti.

Eşinden Ertaç Özbir'e: "Aşkımmm seninle gurur duyuyorum"

Yeni Malatyaspor Kalecisi Ertaç Özbir'in eşi Burcu Mızrak Özbir de Merve Büyük gibi, fanatik Galatasaraylılara sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımla sert bir cevap verdi.

Mesajının ilk bölümünde eşi Ertaç Özbir'e seslenen Burcu Mızrak Özbir, "Aşkımmm, her zaman olduğu gibi en başta onurunla mücadele ettiğin için, duruşundan, kendine ve mesleğine olan saygından ödün vermeden ve her maçta olduğu gibi çıkıp inanılmaz özveri ve mücadele ile oynadığın için seninle gurur duyuyorum" dedi.

"Bana, eşime ve aileme küfür eden, hakaret edenleri Allah'a havale ediyorum... Ettiğiniz beddualarla sınanın"

Daha sonra, kendisine ve eşi Ertaç Özbir'e hakaret ve küfür eden fanatik Galatasaraylılara cevap veren Burcu Mızrak Özbir, "Yorumlarınız ve eleştirileriniz haddi aşmadığı sürece başımın üstüne... Ama sırf çok iyi maç çıkardı diye takımından yediği ekmeğin hakkını verdi, veriyor diye maç öncesi ve sonrası algı yapan, aileme hakaretler ve küfürler eden, iftiralar atan ve kul hakkı yiyen takımların taraftarları sizi de Allah'a havale ediyorum... Ettiğiniz beddualarla sınanın..." dedi.

Cumhuriyet Yazarı Miyase İlknur, "Şampiyonu Malatya kalecisi Ertaç belirledi"

Bu arada Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Miyase İlknur, yaptığı futbol analizde, "Süper Lig'de şampiyonu Malatya Kalecisi Ertaç belirledi" tespitini yaptı.

Şampiyonu belirleyen Galatasaray - Yeni Malatyaspor ve Göztepe - Beşiktaş maçlarında, Yeni Malatyaspor ve Göztepe'nin bütün dedikodu ve çirkin iddiaları boşa çıkaran temiz ve mücadeleci bir futbol oynadığını belirten Miyase İlknur, "Yarışta son haftaya girilirken şampiyonluk için yarışan Beşiktaş ve Galatasaray’dan çok rakipleri Göztepe ile Malatya’nın sergileyeceği performans konuşuldu günlerce. Her iki takım da söylentilere kulak tıkayıp aslanlar gibi mücadele etti" dedi.

"Galatasaray, Malatya'nın kalecisini geçemedi"

Galatasaray'ın şampiyonluğa çok yakın olduğunu ancak Yeni Malatyaspor kalecisi Ertaç'ı geçememesi nedeniyle bu hedefini gerçekleştiremediğini vurgulayan Cumuhuriyet Yazarı Miyase İlknur, "Son maçta üç farklı galibiyet ya da Beşiktaş’ın Göztepe’ye takılma ihtimali abartılı bir beklentiydi. Galatasaray 90 dakika üstün oynadığı maçta Malatya’yı ambole etti etmesine ama kaleci Ertaç’ı geçemedi. Ertaç, özellikle ikinci yarıda bir süre sonra saymaktan vazgeçtiğimiz kadar çok net pozisyonu önleyerek “Şampiyonu ben belirlerim” dedi adeta." diye yazdı.

Ertaç Özbir, "Muslera saygısızlık yapınca ben de yumruk yaptım"

Diğer yandan, Yeni Malatyaspor Kalecisi Ertaç Özbir, TV 100'de Ertem Şener ile Var Odası programına bağlanarak Galatasaray ve Malatyaspor arasında yapılan maçın ardından Muslera'nın kendisine selam vermemesiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın şampiyonluk hesaplarını alt-üst eden Yeni Malatyaspor Kalecisi Ertaç Özbir, Galatasaray kalecisi Muslera ile yaşanan sahneyi şöyle anlattı:

"Muslera bana o şekilde davranıp yüzüme bakmayınca, öyle bir saygısızlık yapınca ben de yumruk yaptım yani o yaptığından dolayı. Ben maçta zaman geçirmeye yönelik hareket yapmadım hiç. Yapsaydım Cüneyt Hoca bana sarı kartını gösterirdi. Yine olsa yine gider selam verirdim. 100 defa da olsa yine sarılırdım. Fenerbahçe'ye Galatasaray'a Beşiktaş'a saygım sonsuz. Hepsi Türkiye'nin en önemli kulüpleri. Hiçbir kulübe ekstra bir motivasyonumuz olmaz. Saygısızlığım olduysa kusura bakmasınlar".

Güler HAZAR, malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Burcu- Ertaç Özbir

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Emrah (2 yıl önce)
    Bu gs holiganları hakkında suç duyurusunda bulunulmali kimsenin malatyaspor ve futbolcularına özellikle eşlerine kötü söz söylemeye hakları olamaz özellikle ertaci ve ademi ezdirmeyiz yalnız değildirler kimse sabır zorlamasın malatyayi kötüleyen gs liler hakkında hukuksal işlemler yapılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil (2 yıl önce)
    Bileğinin hakkıyla, alnının teriyle, onurunla oynarsın , olursan öyle şampiyon olursun. Hileyle, üç kâğıtla şampiyon olsan içine sindirebilecek misin?Gsliler size söylüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    "Emir olduğu gibi doğru olursun"neden doğru oluyorsun derler !velhasıl derler derler... Galatasaray taraftarı olarak utanıyorum, Galatasaray'ı artık tutarmıyım o bile şüpheli...şerefli insanları para ile alamazsın, kadınlara ulaşıp ta hakaret eden insanlar,insan satıcılarından daha beter değilde nedir?
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent.malatya (2 yıl önce)
    Yakışıksız işler bunlar bir aileur bu saygısızlık yapılmaz. Ertaç da Adem de seneye kadroda olmalı. Atanın ve tutanın iyi olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Bir futbolcu olamadık arkadaş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Yıllar önce Türkiye'yi şike ile tanıştıran, Malatya'nın adını lekeleyen Galatasaray denen camia, karşısında onur,gurur mücadelesi yapan Malatya takımını bulunca,futbolculara, eşlerine hakaretler ediyorlar yazıklar olsun, çapları ve kaliteleri bu.Alismislar şaibeli sampiyonluklara.Malatyanin adını temize çıkaran,yönetime,futbolculara selam, Türkiye ye şikeyi getiren GS ye uğurlar,Ertacin elini sıkmayan Musleraya yuh olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • puturgeli (2 yıl önce)
    TÜRKIYE malatya arkanızda ADEM VE ERTAÇ şeref unur kaybedilince deha gelmez GS şampiyon herzanan olur bir avuç çapulcu taraftar değildir kimse ATİNÇ I BEŞİKTAŞA karşı konuşmuyor bravo atınca da
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Bu terbiyesizliği şiddetle kınıyorum. Ayıptır ahlaka aykırıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin atay (2 yıl önce)
    sahaya çıkıp oynadığı takımı düşünerek canını dişine takıp oynuyorsa takımı için ne gerekiyorsa namusluca şereflice dik duruyorsa tebrik edilmeli bu insanların alınlarında öpülmeli dir. Ancak takımını satan alçak şerefsiz onursuz olunmamalı şerefsiz şikeci denilmemeli. Malatya spora ve Göztepe spor oyuncularını ahlakı ve onuru için tebrik ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • pütürgeli (2 yıl önce)
    turkiye de başrol 3 büyükler diğerleri figüran ADEM VE ERTAÇ VE MALATYA maçı verseydi bu kara leke MALATYALILARIN ADEM VE ERTAÇ alnında yapışıp kalırdı bu HAKARETKRR sahilde kuma yazılan yazıdır silinip gider onurlu ERTAC BUYUK KAPTAN MALATYA sizinle gurur duyuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Ertaç kardeş, sen Malatya nın sevdiği bir futbolcusun,sana ve eşine yapılan terbiyesizliği şiddetle,yapanlara iade ediyorum kınıyorum,,kötü söz ve davranış kesinikle,yapana aittir, şimdiye kadar nerdelermiş,Rizeye yenilirken,Karagümrüke bedava puan verirken,küme düşmüş Denizli de GOL KAÇIRMA YARIŞINA GİRERKEN, neredeydiniz,..................Vitaminsizler...... dengesizler..........
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Bunu yapanlar holigan taraftar ve insan değiller olamazlar soyu sopu belli olmayanların kalıntıları Kan can düşmanın olsa dahi eşlere hanımlara söz söylenmez bu bir spor sesiyin çıktığı kadar bağır ellerin şişinceye kadar alkışla ama rakiblere hakaret etmede başkasına yaptığın bir hareketi sana yapıldımı hoşuna gidecek söz ve hareket yapilmalı demeki bunlara yapıldımı mutlu olacak yaratıklar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Malatyaspor kadrosunun el verdiği ölçüde kaplanlar gibi mücadele etmiştir.Malatyaspor bana göre Fenerbahçeden 5 puan alarak Fenerbahçenin şampiyon olamamasında büyük rol oynamıştır.Son maçta G.Saraya karşı kaplanlar gibi mücadele ederek karakter göstermiştir.Beşiktaş maçlarında da 1-0 lık skorlarla,Hatayspor gibi fark yemeden mağlup olmuştur.Beşiktaşın, Hataysporu 7-0 yenmesi sayesinde şampiyon olduğunu gördükten sonra Malatyasporumuzun bu takımlara karşı oynadığı ve aldığı sonuçlar çok önemli.Süper ligde oynadığı sezonlarda ligin kaderini ve şampiyonu belirleyen bir takım özelliğine sahip Malatyasporumuzla ne kadar gurur duysak azdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    GS saldırıyor.Sen önce FB bir yen.Kaç yıldır sırtınız yerden kalkmıyor.Tesadüf son maça denk geldi.Sizin yeriniz 6.sıra olmalıydı.Beşiktaş ın hakkı yenmez.Maç 3-1 bitmiş halen saldırıyorlar.Sen Gençlerbirliğine yenilirken düşüneydin.Helal sana ERTAÇ Malatyanın gururusun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)
    Malatyayı ligde tutan ertaç ve ademdir. Bu memleket ikinizi asla unutmayacak. Ve ertacın yıldızı çokkk parlak. 2 sezon sonra 3 büyüklere gider
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (2 yıl önce)
    Boşbeleş tabiri tam da bunlar için Adem GS den çok Malatyaspor forması giymiş onurlu bir futbolcudur diyelim ki oynamadı GS şampiyon oldu ne kazanacak. akıllı olun akılli
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Suçu Malatyasporda nasıl ararsınız ki, Ne yapsalardı kaleyi boşaltıp gel at mı deselerdi? Takımımızın futbolcuları haysiyeti ve şerefiyle oyunu oynayıp, üstelik 1-3 lik skorla size yenilmişler. TT stadında size afark mı attılar. Oyunu mu çirkinleştirdiler. Sakatlık bahanesi ile kendilerini yerlere atıp zaman mı geçirdiler. Yoksa maçı berabere mi bitirdiler? Eee ne oldu. Biraz kendinize bakın, Beşiktaşı elinizden kaçırdınız, 3-1 ile yetinmeyip 6-1 , 7-1 yenseydiniz, Küme düşen ve kaptanı kırmızı kartla oyundan atılmış Denizlisporu daha farklı yenebilirdiniz. UEFA ya katılmak için mücadele eden Hataysporu 7-0 gibi net ve tarihi bir skorla (Maçın 3.dk.sında kendi kalesine müthiş kafa golü atan ve ilk yarının sonuna doğru kaleci ile karşı karşıya iken topu kaleciye çaptıran Akintola şaibesi) ile kazanan Beşiktaşa neden bir şey söyleyemediniz. Hataydan neden bahsetmediniz de güzide Şerefli Malatyasporumuzun Akıllı, Haysiyetli, Çevik ve Zeki futbolcularımıza çamur atarsınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Beş hafta önce Rizespor a 4-3 kendi sahalarında yenildiler.Onu konuşsalar daha iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Çirkinlik diz boyu ! Neden bu kadar hazımsızız ? Neden kabullenemiyoruz ? Saldıranları kınıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Türk sporu,turkiyede futbol niye gelişmiyor, niye ilerlemiyor..bu açık örneği..tüm medya tüm spor yazarları üç büyükler dedikce spor programları saatlerce üç büyüklerden bahsetdikçe anadolu takımları bu kadar geri plana atılırsa tabiki futbol ilerlemez..anadolu takımının başarısı veya başarılı olmuş futbolcusu çekilmez...en basit örneği adem büyük...adem 17 golü gs da atsaydı şimdi milli takımdaydı.biz malatyaspor halkı ve taraftarı sahada oyunun hakkını veren adem,ertac ve şanlı malatyasporun futbolcularinin ve ailelerinin arkasındayız.. keşke semihte dürüstce oynasaydı..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Ben galatasarayliyim malayta sporluyum Bu hakaretleri yapanlari kiniyorum hatayi Galatasarayda oynanlarda bulsunlar ve baskalarina camur atmasinlar
    0
    0
    Yanıtla