SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Horata Mesiresi'ne 'Beton' Düzenleme!

0
Güncellendi - 2021-05-27 08:54:31
Horata Mesiresi'ne 'Beton' Düzenleme!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Horata Parkı'nda çevre düzenlemesi yapılacağını, bu amaçla, ‘Horata Parkı Yenileme Yapım İşi’ başlıklı bir ihale düzenlendiğini açıkladı.

Horata Mesiresine 1500 m2 beton zemin yapılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Horata Parkı yenileme projesi kapsamında, yeni bir çevre düzenlemesi yapılacağını, bu düzenleme içinde 1500 m2 baskı beton zemin yapılacağı belirtildi.

Beton zeminin yanı sıra, bir adet yapay şelale, 330 m korkuluk, 250 m2 ahşap desk, 107 m2 kauçuk oyun parkı, 150 m3 kanal betonu, 250 m2 açık kafe alanının kapsayan Horata Parkı Yenileme Projesi’yle ayrıca 75 araçlık otopark yapılacağı da bildirildi.

İhale 28 Mayıs’ta

Malatya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Horata Parkı Mesiresinin yeniden düzenlenmesi işine ait ihalenin 28 Mayıs 2021 tarihinde, Malatya Büyükşehir Belediyesi binasında yapılacağını duyurdu.

İhale şartnamesinde,  yenileme işinin 2 ayda yapılmasının öngörüldüğü belirtildi.

Güler HAZAR, malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Salih (2 yıl önce)
    Basın betonu, kauçuğu toprak kalmasın. İnşallah gömülecek toprak bulamazsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • horata bozulmasın (2 yıl önce)
    Malatya'nın doğal güzelliğine dokunulmasın .Lütfen bu duruma sessiz kalmayalım betonlaştıkça ticari faliyette başlayacak buda o doğallığı bozacak yıpranacak zaten bütün doğal alanlar kişiselleşti ticari faliyet alanı oldu burası kalsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Konaklı (2 yıl önce)
    Bu yapılacak işler hepsi boş beton yapacağına toprağı gevşet toprak görünsün belediyenin amacı ne güzelim yeşil alan olması gerek aldığınız paraları savuruyorlar şahsım hakkım helal değil haram olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Beton bunların olmazsa olmazı. Beton en sevdikleri. Çünkü en çok rant betonda var. Beton kullanılmadan da bu parklar çok daha güzel yapılır. Bunu öğrenin biraz. Beton dışında ahşap ve yeşil renklerini de tanıyın bir zahmet.
    0
    0
    Yanıtla
  • battalgazi44 (2 yıl önce)
    Çok merak ediyorum Malatya'nın eski parklarını yap boz yapıp göz boyamak yerine şehre devasa yeşil alanlı ve suyu bol bir park ne zaman yapılacak? Yap boz vizyonsuzluktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Beton doğaya ayrı bir güzellik katıyor ve insanı dinlendiriyor. Beydağındaki yatay mimari ile yapılmış tokilere bakınca insanın içi açılıyor. Bu beton ormanı için emeği geçenlere teşekkür ederim. Horata içinde geç bile kalınmıştı. Betona devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Habire yeni Türkiye yeni Türkiye dedikleri tam da bu iste. Rant ve beton. Hic kusura bakmayin. Bunlar icin rant candir can! Yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (2 yıl önce)
    Güler hanım tarafsız bir haberci değil haber başlıklarında bile muhalefet yapıyor.Kardeşim sen haberini objektif bir biçimde yap gerisine okuyucu karar versin.Eğer yorum yapmak istiyorsan köşe yazısı yazarsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (2 yıl önce)
    Eveet ellerini atıp beton dökmedikleri bir yer vardı. şükürler olsun orasını da betonlaştırıp güzelim doğal halini bozup rahat edecekler. Doğa katliamına devam. Ya Allah aşkına bir de projeyi vatandaşa sorun, görüşlerini alın ondan sonra yapın. Ne desek boş......
    0
    0
    Yanıtla
  • horata bozulmasın (2 yıl önce)bayram isimli kullanıcı yorumuna
    Bu daha başlangıç çok üzücü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Güler hanım gene habere başlığı atarken yorumunu eklemiş.Horatanın neredeyse tamamı beton haline getirilecek algısı yaratmış.Gene dememdeki neden ise stadyum yerine yapılan millet bahçesini de henüz tamamlanmadan haber yapmış ve müthiş öngörünüz ile yeşil alandan çok beton olduğunu yazmıştınız.Sizden beklentim millet bahçesi tamamlandıktan sonrada bir haber yapmanızdı.Gelelim horataya.1500 m2 nin beton olacağını yazmışsınız.Bu 1500 m2 ye 75 araçlık otopark,kanal,kafeterya ve buna benzer yerlerin dahil olduğunu bilmeniz lazım diye düşünüyorum. İyi ve objektif çalışmalar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    keşke hepiniz güler hanım gibi yürekli olsa
    0
    0
    Yanıtla
  • horata bozulmasın (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Horatada yapılması planlanan diğer çalışmalardan da haberdarsındır yazdıklarına bakılırsa. Nerelerin istimlak edileceğini Malatyanın elde kalan tek doğal güzelliğinin bozulacağını da söyle. Betonlaştırılıp ticari faliyet alanı yapılacak başka ne olabilir ki.
    0
    0
    Yanıtla