SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HYMS, 'Usulsüz Seyirci'den Bir Kez Daha PFDK'da

0
Güncellendi - 2021-05-07 02:39:48
HYMS, 'Usulsüz Seyirci'den Bir Kez Daha PFDK'da
A- A+ PAYLAŞ

Helenex Yeni Malatyaspor Kulübü, üst üste 3. kez stada usulsüz seyirci alınması suçlamasıyla Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Kendi sahasında oynadığı A.Alanyaspor ve Ankaragücü maçlarında stada usulsüz seyirci alındığı gerekçesiyle PFDK tarafından para cezası verilen H.Yeni Malatyaspor Kulübünün, geçtiğimiz Pazartesi günün oynanan Kayserispor maçında da aynı ihlali yaptığı gerekçesiyle kurula sevki Hukuk Müşavirliği tarafından şöyle açıklandı:

"HELENEX YENİ MALATYASPOR Kulübü'nün 03.05.2021 tarihinde oynanan HELENEX YENİ MALATYASPOR- HES KABLO KAYSERİSPOR Süper Lig müsabakasındaki "usulsüz seyirci alınması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca ve "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 9/2, 5/4, 5/5, 6/9 ve 9/3 maddeleri uyarınca PFDK'ya sevkine,."

Bu arada, maçın son dakikalarında iki takımın yedek kulübeleri arasında meydana gelen gerginlik sırasında hakem tarafından kırmızı kart gösterilerek sahadan atılan HYMS Kulübü görevlisi Yusuf Yılmaz 'saldırı', Kayserispor görevlisi Eren Yıldırım ise 'sportmenliğe aykırı hareket' gerekçesiyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiler.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • mustafa (2 yıl önce)
    savcılığa şikayet eden kayserispor ,bizde maça itiraz edelim ademe yapılan darbe yi sarı kartla geçiştiren hakemi ,kayserinin golün den önceki verilmeyen faulü,desem yapamayız itirazı neden biliyormusunuz biz ezik bir takımız geçen sene küme düştük te ondan yani anlayacağınız sabıkalıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Adana Demirspor her maçı 5.000 kişiye oynuyor,niye kimse bir şey diyemiyor, Ömer Çelik in takımı diye mi durmadan cezayı Malatya ya yazıyorlar nerdesin ey sahippppp .............???????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğrucu (2 yıl önce)
    Tribünde Bülent Tüfenkçi, İl emniyet müdürü, Vali, ve birkaç koruma haricinde pek maske yoktu. Selahattin başkan zaten maskeyi komple çıkarmış atmış. Lütfen bu koltuğu sağlığınız için boş bırakın işaretli koltuklar bile doluydu protokolde. Hani burda kural? Hani burda sosyal mesafe? Zaten Öncelikle yöneticiler, siyasiler konulan kurala uyacaklar ki sonra da vatandaştan kurallara uymalarını isteyecekler. Kurallar sadece gariban vatandaşa mı? Şimdi bu insanların bu kuralları ihlal etmesinin malatyasporumuza ne faydası oldu? Veyahut bu şahıslar kuralları ihlal ettiler diye malatyaspor maçı kazandı mı? HAYIR! Bu bahsettiklerimi bi halk yapsaydı birincisi stada alınmazdı, hadi hasbelkader alındı diyelim, maske takmadan maçı izleseydi ya ceza yerdi ya da stadtan çıkarılırdı. Sizlerin özellikleri nedir efendiler? Malatyaspor'un yediği bu cezaları siz ödeyin de madem öyle takıma bağlılığınızı görelim....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    İhlal kesinlikle var....yayıncı kuruluşun görüntülerinden bile anlaşılıyor...malatyada ne kadar kodaman varsa stadda maç izliyorlar...asıl tuaf olan 17 gün yasakta bunları emniyet nasıl stada alıyor hadi adil gevrek alıyorda başarılı emniyet müdürü buna nasıl müdahale etmiyor....cezayı hak ediyor hatta düşmeyide bu yenimalatyaspor....
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)Mltykrl isimli kullanıcı yorumuna
    Takımı düşürmeye ne kadar meraklısı nız. Malatya düşmanısınız. Usulsüz seyirci aldı diye takımı düşürmek gerekiyormuş hadi ordan Elazığlı seni.
    0
    0
    Yanıtla