SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HYMS'den Şenol Güneş'e 'Yorumsuz' Adem Büyük Mesajı

0
Güncellendi - 2021-05-14 21:15:44
HYMS'den Şenol Güneş'e 'Yorumsuz' Adem Büyük Mesajı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’in en çok gol atan yerli futbolcusu Adem Büyük’ün lig karnesini sosyal medya üzerinden paylaştı.

Süper Lig’de 41. hafta geride kalırken Yeni Malatyaspor’da Adem Büyük 16 kez rakip fileleri havalandırdı. 33 yaşındaki futbolcu, ligin en çok gol atan yerli futbolcusu konumunda bulunuyor. Adem Büyük, 16 golün 9'unu penaltıdan kaydederken 3’de asist yaptı.

Yeni Malatyaspor’da sosyal medya üzerinden Adem Büyük’ün lig karnesini paylaştı. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in milli takımın kamp kadrosunu açıklamasının ardından yapılan paylaşım dikkat çekerken, Yeni Malatyaspor paylaşımını 'Yorumsuz' açıklamasıyla yaptı.

Adem Büyük'ün milli takıma alınmaması eleştirilere yolaçmıştı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Hunkar (2 yıl önce)
    Adem Büyük istikrarlı değil.. Malatya'nın bir çok maçında yere yatıp durdu...Malatya'ya faydası çok olmuştur sağolsun ancak milli takımda favori olamaz..yedek belki
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Suçu Malatyaspor da oynaması, Şenol hoca biz senin başarılarınla gurur duyuyoruz ama neden Adem gibi bir futbolcuyu almazsın, adam en başarılı Türk futbolcusu ve en fazla gol atan Türk futbolulcu şimdi merak edip soruyorum milli takıma gitmek için kıssas başarı mı, yoksa İstanbul takımında ya da her hangi bir Avrupa ligi oyuncusu olmak mı? Her halde senin şartlar yeterki İstanbul takımlarında forma giymek ve Avrupa da oynamak, kaç gol attığı ya da oynadığının önemi yok. Böyle adaletsiz bir takım kurarsanız başarı da gelmez, en büyük örneği Malatyaspor, son haftalarda bazı futbolculara ara verilince, hakedene forma verilince başarı geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi (2 yıl önce)
    Sayın Şenol hoca Adem Büyük 4 büyük kulüplerde oynasaydı Milli takıma kesin çağırırdın Anadalu kulübü Malatya sporda oynadığı için çağırmıyorsun Yerli Futbolcularda 16 gol atmış kişiyi çağırmıyorsun anlamak mümkün değil Atatürk'te Kurtuluş savaşını unutma Anadolu'dan başlattı
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    şenol güneş,Adem büyük bu performansını gs,fb,yada bjk de gösterecek,sende Ademi kadroya almayacaksın öylemi?Benim gözümde Bu kadro yapısı ile bu takım milli olmaktan çıkmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (2 yıl önce)
    Şenol hoca elini vicdanına koysun Adem GS de olsaydı yine almazmıydı
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet4414 (2 yıl önce)
    Boşuna demiyoruz dünya küçük Adem BÜYÜK diye. Sırf anadolu da oynuyor diye alınmamıştır. Enes Ünal , Adem Büyük'ün anca kramponunu taşır. Bolu'dan Malatya ya selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Adem Burak ayarın da bir topçu.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Adem büyük türkiyenin en iyisi Milli takımda da çok başarılı olur ya Sarı ya da siyahi olsa o zaman aden 40 50 mil€ demek Önce adı sonra türk olması engel şenol hocada yabancı hayranı modasına uydu
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (2 yıl önce)
    Adem Büyük A.Milli takımı hak ediyor Şenol hoca buradan duyurulur.
    0
    0
    Yanıtla