SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İdmanyurdu Transferde Düğmeye Bastı

0
Güncellendi - 2021-03-05 03:06:32
İdmanyurdu Transferde Düğmeye Bastı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Malatya İdmanyurdu, 2020-2021 sezonunda da iddialı bir kadroyla mücadele etmek için transfer çalışmalarına başladı. BAL’da tecrübe kazanan sarı lacivertli takım, yeni sezonda hedefine ulaşmak istiyor.

Malatya’yı BAL’da temsil edecek olan Malatya İdmanyurdu, transfer çalışmalarına başladı. Sarı lacivertliler, transfer çalışmaları kapsamında 4 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Yeni sezonda iddialı ve güçlü bir kadroyla ligde mücadele etmek isteyen İdmanyurdu; futbola Osmanlıspor’da başlayan ve sonrasında Çarşamba, Serhat Ardahan, Burdur Bucak Oğuzhanspor, Kahta 02 ve Arnavutköy takımlarının formalarını giyen sol bek Ali Emre Duman, Gaziantep Tedaşspor, Gaziantepspor, Şehit Kamil Belediyespor, Maraş Dumlupınar, İnönü Üniversitesispor, 11 Nisanspor, Siverek Belediyespor ve Bartınspor formalarını giyen ileri uç oyuncusu Serkan Koçaslan (fotoğraftaki), Diyarbakırspor forması giyen ve 8 1.Lig, 46 2.Lig, 75 3.Lig, 53 Bölgesel Amatör Futbol Ligi maçında görev alan son olarak da Çarşambaspor takımının formasını giyen sağ kanat Murat Kürüm ve Gaziantep Futbol Kulübü’nde futbola başlayan 1.Lig, 2.Lig, 3.Lig ve BAL’da forma giyen son olarak da Cizre Serhatspor’da oynayan kaleci Hayrettin Çınar’ı kadrosuna kattı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız