SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İdmanyurdu'na G.Saray'dan Forvet

0
Güncellendi - 2020-09-18 07:15:16
İdmanyurdu'na G.Saray'dan Forvet
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekibi Malatya İdmanyurdu, Galatasaray U19 takımının 18 yaşındaki santraforu Deniz Pala’yı kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Galatasaray Futbol Kulübü U-19 Takımı forvet oyuncusu Deniz Pala, camiamıza hayırlı olsun. Deniz Pala, kulübümüzün onursal başkanı Teoman Mutlu'nun girişimleri sonucunda ekibimize kazandırıldı. 2020-2021 Sezonunda oldukça genç ve dinamik bir takım oluşturulan ekibimizde yeni sezonda tecrübeli isimler arasına yapılan taramalar sonunda yeni isimlerde kazandırılacaktır” denildi.

2002 İstanbul doğumlu Deniz Pala futbola, Başakşehir Kayaşehir Futbol Kulübünde başladı. 6 Eylül 2018’de Galatasaray’a transfer olan genç ileri uç oyuncusu, sarı kırmızılı takımda alt yaş kategorilerinde oynadı.

Malatya İdmanyurdu Kulübü Onursal Başkanı Teoman Mutlu, Deniz Pala’nın transferine ilişkin, “Teknik direktörümüz İsmail Tekin nezaretinde Malatyalı birçok futbolcu kardeşimizi futbola kazandırdık. Bu yıl ki hedeflerimiz arasında şampiyonluk var ancak bizim hedefimiz 3. Lige çıkarken güçlü bir temelde oluşturmak” açıklamasında bulundu.

Mutlu, ligi iyi bilen futbolcuları kadrolarına kattıklarını ifade ederek, “Ligi iyi tanıyan, kaliteli, karakterli ve yetenekli oyuncuları kadromuza kattık. Bu tür transferlerimiz devam edecek. Hedefimiz 3.Lig ve bunun için iyi bir yapılanma içerisine girdik. 3.Lig için iyi bir altyapı oluşturmak amacıyla Yunus Çoban, Ali Taş, Mahsuni Boztepe transferlerinin yanında Deniz Pala’yı da kadromuza katarak, niyetimizi ortaya koyduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız