SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Iğdır'da 'Kayısı Cup' Tenis Turnuvası

0
Güncellendi - 2021-07-12 02:33:22
Iğdır'da 'Kayısı Cup' Tenis Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Tenis Federasyonu ve Iğdır Valiliği'nin ortaklaşa organizasyonu ile Iğdır'da Kayısı Cup (Kayısı Kupası) Tenis Turnuvası düzenlendi.

Alagöz Holding sponsorluğunda gerçekleştirilen Iğdır Kayısı Cup Tenis Turnuvası'nın açılışı, önceki gün Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Engin Sarıibrahim, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, turnuvaya katılan sporcular ve kalabalık bir davetli topluluğu katılımı ile yapıldı.

Iğdır Kayısı Cup Tenis Turnuvası'na 33 ilden 150 sporcunun katıldığı bildirildi.

"Iğdır'ımızın 'Kayısı Cup' adıyla her kesim tarafından bilinmesi için çalışıyoruz"

"Kayısı Cup" Büyükler Tenis Turnuvası'nı izlemek için Iğdır'a giden Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, 33 ilden yaklaşık 150 sporcunu bu turnuvada ter dökeceğini söyledi. Bu tür turnuvalara Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ciddi katkıları olduğuna değinen Başkan Durmuş, "Sevgili arkadaşlar biz Türkiye Tenis Federasyonu olarak her zaman inandığımız, hayal ettiğimiz, düşündüğümüz ve savunduğumuz şey tenisin her zaman, her yerde, herkes tarafından oynanabilen bir spor olmalı düşüncesini taşıyoruz. Bakanlığımızın 'Sporu tabana yayıyoruz' projesi ile başlayan süreçte biz de Türkiye Tenis Federasyonu olarak Türkiye'nin her alanında bunu yapmaya başladık. Bunu da sizlerle beraber başardık. 33 ilde 150'ye yakın sporcuyla Iğdır'ımızın 'Kayısı Cup' adıyla her kesim tarafından bilinmesi için bu sportif faaliyetimizi yapmaya başladık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın tesisleşme noktasında Türkiye'nin her noktasında hele hele tenis kortlarının yapıldığını çok fazlasıyla görebiliyoruz. Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na da bizim branşımıza tüm projelerimizde destek verdiği için sizler adına kendisine teşekkür ediyorum. Biz Türkiye'de birçok noktada turnuva yapıyoruz. Bu turnuvalarda da gönüllülük esasını çok önemsiyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürümden aldığım bilgiye göre 20'den fazla Beden Eğitimi Öğretmenimiz gönüllülük esasıyla bu turnuvada hizmet ediyor. Iğdır gibi güzel bir ilimizde canı gönülden turnuvaya destek veren Beden Eğitimi Öğretmenlerimize minnettarım. Kendilerine saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

malatyahaber.com

FOTO: Iğdır Valiliği

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız