SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhalesi Temmuz Ayında Yapılacak

0
Güncellendi - 2021-06-10 12:37:37
İhalesi Temmuz Ayında Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Kararı ile kentsel dönüşüm kapsamına alınan Battalgazi ilçesi sınırları içindeki Şehit Fevzi Mahallesi'nde inşa edilecek 679 konut, 18 dükkan ve 1 kafeteryanın yapım işi ihalesinin 2 Temmuz 2021 tarihinde Ankara'da yapılacağı öğrenildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı - Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından konuyla ilgili yapılan ihale bilgilendirmede, Şehit Fevzi Mahallesi'nde, "Tünel Kalıp Sistemiyle 679 Adet Konut, 18 Adet Dükkân,Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 1 Adet Kafeterya İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" yaptırılacağı ve bu işler için bir ihale düzenlendiği bildirildi.

TOKİ'nin söz konusu bilgilendirmesinde, ihale için son teklif verme tarihinin 2 Temmuz 2021 olduğu, ihalenin açık ihale usulü ile TOKİ'nin Ankara - Bilkent'teki merkezinde yapılacağı kaydedildi.

600 günde bitirilecek

TOKİ tarafından yapılan açıklamada, Şehit Fevzi Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilecek 679 konut, 18 dükkan, 1 kafeterya ve altyapı - çevre düzenleme işinin 20 ayda (600) bitirilmesinin öngörüldüğü bildirildi.

30 blok halinde inşa edilecek

Şehit Fevzi Mahallesi Toplu Konut Projesi, B+Z+5 katlı ve Z+5 katlı toplam 30 bloktan oluşacak. Binalar, betonarme ve karkas yapılı olacak.

Güler HAZAR, malatyahaber.com

FOTO: Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında evler yıkılarak oluşturulan alan

GÖRSEL: Şehit Fevzi Mahallesi'nde uygulanacak dönüşüm kapsamında yapılacak evlerle ilgili maket görüntüleri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hasan (2 yıl önce)
    Köylere destek verip üretimi artırmak , eğitime destek verip ülkeyi kalkındırmak, esnafa destek verip gelir eşitsizliğini azaltmak yerine basın betonu bakalım ne olacak:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Yenı sıtenız cok kotu heryerden bı reklam cıkıyor hıc mutlu olamadık malatya haber
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Baya bir beton gider burda ha ,betonu kim verecek acep...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Hani bir yılda bitecekti Güder Başkan!!Bir yıldır süreç devam ediyor 600 günde bitirileceği HEDEFLENİYOR!!..Proje Malatya için çok değerli ve son yıllarda Malatya şehircilik anlamında atılan en iyi adım ama şimdiden üç yılı bulan hedef var..Ve bu Şehit Fevzi Mahallesi gibi küçük bir mahallenin sadece bir bölümü..Yani dönüşüm devede kulak bile olamayacak bir vatandaş olarak bunu anladım..
    0
    0
    Yanıtla