SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhtiyaç Sahiplerine Destek Sürüyor

0
Güncellendi - 2020-04-09 03:17:38
İhtiyaç Sahiplerine Destek Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan ve vaka sayısının arttığı korona virüsüne karşı aldığı tedbirleri üst seviyede tutarken, vatandaşların bu süreçte mağdur olmaması adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı’nda hazırlanan yardım paketleri, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması bulunan ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımı yapılıyor. Ekiplerin 7 gün 24 saat esasına göre ulaştırdığı yardım kolilerinin dağıtımına ise ilçedeki köylerden başlandı.

BAŞKAN GÜDER: “İHTİYACI OLAN AİLELERİMİZİN İHTİYAÇLARINI KARŞILACAĞIZ”

Yardım kolilerinin içinde her ailenin temel ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler bulunduğunu ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Dünya ve ülkemiz büyük bir sınavdan geçiyor. Ülkemiz, 11 Mart’tan itibaren koronavirüs salgınıyla karşı karşıya kaldı. Sağlık Bakanlığımızın kontrolünde Valiliğimizde bir dizi tedbirler alındı. Özellikle 65 yaş üstü ve 20 yaş altına dışarı çıkma kısıtlaması getirildi. Bunların dışında kalan vatandaşlarımızın da kontrollü bir şekilde dışarıya çıkması lazım. Dışarıya çıkamayan vatandaşlarımızın günlük ihtiyaçlarını, sıkıntılarını ve mağduriyetlerini karşılayabilmek için Belediyemizin Hayır Çarşısında gıda ve temizlik malzemelerini koli yaparak, muhtarlarımızla birlikte belirlediğimiz ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor ve ulaştırmaya devam edeceğiz. Battalgazi Belediyesi olarak biz de taşın altına elimizi koyduk. Yardım kolilerimizin içinde her ailenin temel ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler bulunmaktadır. İhtiyaç sahiplerinin ihtiyaçları karşılamak için Hükümetimiz nezdinde Valiliklerimiz ve Belediyelerimiz, vatandaşlarımız için seferber olmuş durumda. Battalgazi Belediyesi olarak bu seferberliğimizi bu virüs ortadan kalkıncaya kadar sürdüreceğiz. Battalgazi Belediyesi olarak inşallah önceden olduğu gibi bundan sonrada vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Hükümetimiz ve Sağlık Bakanlığımızın belirtmiş olduğu kurallara kesinlikle uyalım. Salgına yakalanan insanlarımız şuan hastanelerde karantina altındalar. Bizlerde vatandaş olarak gerekli tedbirleri aldığımız zaman bu hastalığın yayılmasını kısa sürede en aza indirip kurtulmaya çalışacağız. Vatandaşlarımıza diyoruz ki; ‘Evde Hayat Var’ evde kalın. Biz sizler için sokaktayız. Bu süreci hep birlikte aşacağımıza inanıyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız