SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İki Evladım Malatya'da Doğdu, Büyüdü"

0
Güncellendi - 2019-05-30 00:34:02
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Murat Akça, Evkur Yeni Malatyaspor'un bir parçası olmanın gururunu yaşadığını ifade ederek, "Hakkınızı helal edin' dedi ve veda etti.

Sarı kırmızılı takımın defans oyuncusu Murat Akça (fotoğrafta sağda), sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamayla veda etti.

Akça, açıklamasında, "Bu takımın bir parçası olduğum için gururluyum. Mükemmel bir sezonu geride bıraktık. Avrupa kupaları için elemelere katılmaya hak kazandık. Bu şampiyonluk kadar önemlidir. Malatyaspor için eşik atlamadır" dedi.

İki çocuğunun Malatya'da doğup, büyüdüğünü ifade eden Akça, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"İnsan hayatında pişman olduğu ve 'iyi ki' dediği birçok şey yaşar. Malatyaspor'a gelmem ve geçirdiğim 3 mükemmel sezon benim iyi ki dediklerim arasında. İki evladım Malatya'da doğdu ve büyüdü. Hiçbir zaman burayı unutmayacağım. Benim ve ailem içinde çok önemli bir yere sahip. Öncelikle başkanımıza, Malatyaspor'a transferinde vesile olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan gerçek Malatyaspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Murat Akça (sağdaki) takım arkadaşı Chebake ile

ARŞİV FOTO: Murat Akça ve eşi Yunona Akça

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • utku (4 yıl önce)
    helal olsun yolun da bahtın da açık olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • M.K. (4 yıl önce)
    AYRILIĞINA EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM OYUNCULARDAN...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Sende bizlere hakkını helal et akça. İyi de oynadığın kötü de oynadığın zamanlar oldu. Ama sahada kaldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Settar (4 yıl önce)
    Aferin murat.Emeğin var. Başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan Arpacı (4 yıl önce)
    Helal olsun murat herşey sahada kaldı adamlığı n yeter gardaş
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sıtkı (4 yıl önce)
    HELAL OLSUN...BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...
    0
    0
    Yanıtla