SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Kardeş Yaşam Mücadelesi Veriyor

0
Güncellendi - 2021-02-12 19:44:28
İki Kardeş Yaşam Mücadelesi Veriyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da soba dumanından zehirlenen ve hastaneye kaldırılan iki kardeş yaşam mücadelesi sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, olay, Yeşilyurt ilçesi Konak (Yukarı Banazı) Su Mahallesi’nde sobadan çıkan karbon monoksit gazından zehirlenen E.S.D.(15) ve kardeşi K.D. (13) Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavileri süren ve durumları ağır olan iki kardeş, ileri tetkik ve tedavi amaçlı Diyarbakır Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Banazılı (3 yıl önce)
    Böyle bir habercilik anlayışı olmaz emniyetten al kopyala yapıştır. Keşke bu haberi yapmadan konakta bir kaç kişiyi arayıp sorsaydınız, çocuklar yaşam mücadelesi veriyor dediğiniz zaman sanki yoğun bakımdaymış gibi bir algı var oysa ki çocuklar da ev halkı da gayet iyi durumda böyle yalan yanlış haberler yapmayın. Bu siteyi yüz binlerce kişi takip ediyor. Çalışan ve takip eden gazeteci olun LÜTFEN !!! EDİTÖR'den: iha'nın haberinin kaynağı olan Valilik açıklaması: "Su Mahallesinde, 10 Şubat 2021 günü, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi görevlileri müracaatta bulunarak 04.02.2021 günü meydana gelen soba zehirlenmesi sonucu E.S.D.(15 yaşında) ve K.D. (13 yaşında) isimli çocukların hastanede tedavi gördüklerini, zehirlenen çocukların ileri tetkik ve tedavi amaçlı Diyarbakır Üniversitesi Hastanesine sevk edildiklerini beyan etmişlerdir. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek talimatları doğrultusunda tahkikat başlatılmıştır."
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaşam mücadelesi veriyor derken sanki durumları çok kötü algısı var. Yaptığınız haberle alakalı olarak keşke muhtarı arayıp bilgi alsaydınız, daha net ve anlaşılır olurdu ben istanbuldayım ve o mahalle de akrabalarım oturuyor, soy ismim de duman soy ismi d harfi görünce panik yapmazdık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi torunu (3 yıl önce)
    Diyarbakır Dicle üniversitesi tıp fakültesi Hastanesinde dal hastahaneleri açılmış sadece o alanla ilgili hastalara bakılıyor ilimizde sadece karaciğer nakli ve onkoloji ile ilgili dal hastahaneleri var hasta nakli gayet normal bir şey Diyarbakır o alanda bizden iyiyse biz oraya hasta göndeririz bizde daha iyi olduğumuz alanlarda diğer illerden hasta alırız evlatlarımıza acil şifa diliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (3 yıl önce)
    Acil şifalar diliyorum. İlk defa Malatyadan komşu şehre hasta gittiğini duydum.Sağlikta gerimi gidiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal (3 yıl önce)
    Acil şifalar diliyorum. İlk defa Malatyadan komşu şehre hasta gittiğini duydum.Sağlikta gerimi gidiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk CENGÎZ (3 yıl önce)
    ALLAH Acil Şifalar Versin Evlatlarımıza.....
    0
    0
    Yanıtla