SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Otomobil Çarpıştı.. 2 Ölü, 4 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-07-22 23:56:56
İki Otomobil Çarpıştı.. 2 Ölü, 4 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir otomobilin karşı şeride geçerek başka otomobil ile kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ölürken, 4 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, Malatya Adıyaman Karayolu Doğanşehir ilçesi Çığlık mevkiinde meydana geldi. Ekber Ağzıküçük (47) idaresindeki 44 PR 914 plakalı otomobil ile Malatya istikametine seyir halindeyken aracın direksiyon hakimiyetini kaybedip karşı şeride girerek, Adıyaman istikametine giden Osman Sığırcı yönetimindeki 33 ACP 340 plakalı  otomobile çarptı.

Kazaya neden olan 44 PR 914 plakalı otomobilde bulunan ve yaralanan Kazada, Nihat Ağzıküçük, Şadiye Ağzıküçük, Perihan Ağzıküçük, Ekber Ağzıküçük, Osman Sığırcı ve Aysel S. yaralandı. itfaiye ekiplerinin yardımı ile çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildiler.

Kazaya neden olan araçta bulanan 4 kişi ile diğer araçta bulunan 2 kişi Malatya’daki hastanelere kaldırıldılar. Kazaya neden araçta bulunan Nihat (49) ve Sadiye Ağzıküçük (47) hastanede hayatlarını kaybettiler.

Yaralılardan Ekber Ağzıküçük ile Perihan Ağzıküçük'ün durumlarının ağır olduğu bildirildi.

malatyahaber.com- iha- AA

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Zibetra (2 yıl önce)
    Aşırı sürat yapmayın!
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    eski araçlar piyasadan toplanmalı ne fren var ne sağlamlık yürüyen tabut gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun tanimiyorum kimseyi ama lutfen biraz dikkat edelim sicaklardan vucut yorgunlugu :(
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Trafik kazalarında can kaybında dünyada kaçıncı sıradayız bilen varmı ,trafik kazalarında ki kaybettiğimiz insanlarımıza ve geride kalan acılı ailelerine çok üzülüyorum,binlerce insanımız ise engelli duruma düşüyorlar,benim kazalarla ilgili gördüğüm sürücüler aşırı hızda ve dinlenmeden yorgun bir şekilde araç kullanıyorlar,trafik kurallarına sürücülerin çoğu uymuyor,denetimler yetersiz verilen cezalar caydırıcı değil inşallah kazalar biter veya azalır, Allah'tan rahmet diliyorum,ailelerine başsağlığı diliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Siz hüküm makamı gibi kazaya neden olan araba diye yazmışsınız belkide lastik patladı araç sürüklendi yada karşı araç son anda şerit değiştirdi maşallah malatya habere bravo ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin'in akisi kopmuş şoför hakimiyeti kaybedip karşı şeride geçmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin Özdemir (2 yıl önce)
    Allah mekanlarını cennet eylesin inşallah...
    0
    0
    Yanıtla