SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aynı Hattaki İki Tren Tampon Tampona Çarpıştı

0
Güncellendi - 2021-09-08 10:59:45
Aynı Hattaki İki Tren Tampon Tampona Çarpıştı
A- A+ PAYLAŞ

Tuzla’da Adapazarı-Pendik seferi yapan bir tren ile yüksek hızlı tren kafa kafaya geldi. İki trenin tampon temasında bulunduğu olayda seferler bir süreliğine aksadı. Kafa kafaya gelen trenler havadan görüntülendi.

Adapazarı- Pendik seferini yapan ADA treni Tuzla’da Tersane istasyonunda beklemekte olan Söğütlüçeşme-Konya seferini yapan yüksek hızlı trene duramayarak düşük hızda çarptı. İki trenin kafa kafaya gelip tampon temasında bulunduğu olayda can kaybı yaşanmazken bir kişi hafif yaralandı. Trenlerin kafa kafaya gelmesi nedeniyle seferler bir süreliğine aksadı.

Kafa kafaya gelerek çarpışan trenler drone ile havadan görüntülendi.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • FFM (2 yıl önce)
    Tren ler rayları şaşırır Tir otobüs ler frenleri patlar Binek otolar küçük ticari araçlar hakimiyetini sağlayamaz duraklardaki yolculara dalarlar Hiç kimse demiyorki bu aracları kulanan kişiler ne kadar eğtimli Köyde traktör kukandı 6 ve 7 ay kocaman kamyon kulandı hemen ardında şehirler arası büyük bir firmada otobüs kaptanı oldu Binlerce kişi var ehliyeti var nerde ve nasıl almış kimse bilmez hic bir taşitın koltuğuna dahi oturmamış bir araç alıp yollara çıktımı neler olacak düşünmek dahi istemiyom Bu canlar bizim ne kadar ölen ve sakatlanan var kim buna dur diyecek kimin canı yanarsa sadece onun çığlığı yükseliyor biraz eğtimle bu beladan kurtuluruz Terör kadar tehlikeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Fransada,japonyada,Amerikada trenler ortalama 200 km hızla giderler ve neredeyse Türkiyede yaşanan kazalardan 7 kat daha az kaza meydana gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • cemc (2 yıl önce)
    Nasıl bir iş bilmezlik...
    0
    0
    Yanıtla