SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İki Üniversite Bulunan Malatya'ya Gel"

0
Güncellendi - 2021-08-06 03:02:49
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarılı olan tüm öğrencileri tebrik ederek, iki üniversitesi bulunan Malatya’nın üniversite öğrencileri için bulunmaz bir şehir olduğunu ifade etti. Başkan Güder, tercih yapacak öğrencileri Malatya’ya davet etti.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarılı olan tüm öğrencileri yakından ilgilendiren tercih maratonu başladı. Sınavda başarılı olan tüm öğrencileri tebrik eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 20 Ağustos’ta son bulacak tercih dönemi ilgili öğrencilere bazı tavsiyelerde bulunarak, iki üniversitesi bulunan Malatya’nın üniversite öğrencileri için bulunmaz bir şehir olduğunu belirtti. Başkan Güder, şehir dışında bulunan öğrencileri de Malatya’ya davet etti.

‘Üniversite Battalgazi’de Ayrıcalıktır’ diyerek tüm öğrencilere seslenen Başkan Güder, “Bazı insanlar sadece hayal kurar. Bazıları ise onu gerçeğe dönüştürmek için adımlar atar. Hayatınızın en önemli ve güzel yıllarına, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış tarih başkenti Battalgazi’mizde umutla başlamak ve Üniversite’yi kaliteli eğitimler ile yaşamak için, sende iki üniversitemiz bulunan Malatya’ya gel. Üniversiteyi Medeniyetin Kalbi Battalgazi’mizde yaşamak bir ayrıcalıktır. Yerel yönetimler olarak Battalgazi’de eğitim alanında ne yapılması gerekiyorsa bugüne kadar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Sevgili yavrularımızın elbette gönüllerinde başka yerler olabilir ama Malatya’yı düşünüyorlarsa hiç tereddüt etmesinler, tercih etsinler pişman olmayacaklardır. Battalgazi Belediyesi olarak her daim öğrencilerimizin yanındayız” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Birisi işte (2 yıl önce)
    İki üniversitesi olan ,fakat çevre yolu olmayan tek il.nekadar öğünsek azdır :)
    0
    0
    Yanıtla