SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Vekilden Katipoğlu'na Ziyaret

0
Güncellendi - 2020-06-10 20:10:27
İki Vekilden Katipoğlu'na Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya milletvekili Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, Osmanlıspor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Katipoğlu’na hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulunan milletvekilleri Çakır ve Kahtalı derin bir futbol sohbeti içerisine girdi.

“GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATIP BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞACAĞIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mehmet Emin Katipoğlu, “Sayın milletvekillerimiz Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı benim ağabeylerim. Buraya gelerek bizleri onurlandırdılar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Malatya’da o dönemde belediye başkanlığı görevini yürüten Sayın Ahmet Çakır başkanımla 2 yıl boyunca çok güzel bir çalışmamız oldu. Yeni Malatyaspor’un şimdi Süper Lig’de olmasının birinci etkeni Sayın Milletvekilim Ahmet Çakır Bey’dir. Bu konuda hiç kimsenin zerre kadar kuşkusu olmasın. O zorlu dönemde, öylesine zor bir görevi üstlenmek, tabiri caizse hiçbir babayiğidin kârı değildi. Keza o dönem Sayın Milletvekilim Hakan Kahtalı da Malatya İl Başkanı’ydı. Bizlere sağ olsunlar her türlü destekte bulundular. Rabbim onlardan razı olsun! Yeni Malatyaspor şimdi Süper Lig’deyse bunda en büyük pay sahipleri Sayın Ahmet Çakır ve Sayın Hakan Kahtalı beylerdir. Biz de orada memleketimize bir anlamda hizmet ettik. Takımı 3. Ligden 2. Lig oradan da playoff’lara taşıdık ve büyük bir şansızlıkla elendik. Yine Türkiye Kupası’nda guruplara kalarak çeyrek final oynadık. Fenerbahçe ve MKE Ankaragücü’nü kupada eleme başarısı gösterdik. Dualarımız her zaman için Malatyaspor ve şimdi görev aldığım Osmanlıspor için... Bundan sonra Osmanlıspor için gecemizi gündüzümüze katıp başarıdan başarıya koşacağız inşallah” şeklinde konuştu.

“GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ BİR YANDAN DA OSMANLISPOR’DA…”

Daha önce kendisiyle çalıştığı için Başkan Mehmet Emin Katipoğlu’nu gayet iyi tanıdığı belirten AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise şunları söyledi: “Yeni bir görev üstlenen Mehmet Emin Katipoğlu’nu ziyarete geldik. Kendisini tebrik etmek için buradayız. Daha önce kendisiyle çalıştığım için Mehmet Emin beyi çok iyi biliyorum. Gerçek anlamda futboldan anlayan, futbolun içerisinde olan ve futbolla yaşayan birisi… Yeni Malatyaspor’umuzun temellerinde çok büyük emekleri var. Yeni Malatyaspor’umuzun Süper Lig’e çıkmasında, sağlam bir altyapısının ve iyi bir takım olmasında çok büyük katkıları oldu. İnşallah Osmanlıspor’u da çok iyi noktalara getirecek bilgi, beceri ve iyi bir yönetim anlayışında olduğuna inanıyorum. Allah mahcup etmesin. Futbol uzun soluklu, sabır ve emek gerektiren, sadece sonuca bakarak değil bunun birçok boyutunda temelinin olması gerekiyor. İşte bu temelleri oluşturan bir isim Mehmet Emin Katipoğlu... Allah utandırmasın! Bizler de başarısını destekleyeceğiz inşallah. Gözümüz kulağımız da bir yandan Osmanlıspor’da olacak.”

“OSMANLISPOR, BAŞKAN KATİPOĞLU’YLA ESKİ GÜCÜNE KAVUŞACAKTIR”

Başkan Katipoğlu’nun Yeni Malatyaspor için geçmiş dönemde yaptıklarına vurgu yaparak aynı başarıyı Osmanlıspor’da gösterme temennisinde bulunan AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise; “Kıymetli Başkanımız daha önce zor günler geçiren Yeni Malatyaspor’u 2. Lig’e çıkarmaya vesile oldu. O dönemde gerçekten önemli bir yönetim sergilemişlerdi. Daha önce yapmış olduğu çalışmaları ve başarıları, şimdi de Osmanlıspor’da tekrarlamayı Allah nasip eder ve başarılara imza atar. Osmanlıspor, Türkiye’de bilinen önemli bir marka ve Süper Lig’de yer alması gereken bir takım! Herkesin çekindiği bir takımdı. Şimdi de inşallah toparlanarak eski gücünü yakalayacaktır diye düşünüyorum. Futbol Türkiye’de insanlarının çoğunun izlediği ve takip ettiği önemli bir aktivite... Bu anlamda inşallah Başkan Mehmet Emin Katipoğlu da Osmanlıspor’a katkı sağlayacaktır. Hemşehrimiz olduğu için kendisiyle ayrıca gurur duyduğumuz söylemek istiyorum” ifadesinde bulundu.

Ziyaretin sonunda Osmanlıspor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, kendisini ziyarete gelen Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı’ya, arkasında isimlerinin yazılı olduğu ve Malatya’nın plaka numarasının yer aldığı Osmanlıspor forması takdim etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız