SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İki Yeni Numara Daha Eklendi'

0
Güncellendi - 2020-03-26 01:56:00
'İki Yeni Numara Daha Eklendi'
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi dünyada ve Türkiye’de yayılan koronavirüsüne karşı tedbirler ve önlemler almaya devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Korona virüs salgını nedeniyle evden çıkamayan 65 yaş ve üstü yaşlılar ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların belediyenin çağrı merkezlerine bildirdikleri ihtiyaçlarını yerine getiriyor.

Daha önce ihtiyaç talebi için iki adet çağrı numarası paylaşan Büyükşehir Belediyesi yoğunluk nedeniyle bu numaralara iki adet numara daha ekledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden, ESENLİK, BELSOS, MEGSAŞ, MOTAŞ şirketleri tüm taleplerin daha hızlı karşılanabilmesi için imkânlarını Malatyalıların hizmetine sunuyor.

Taleplerin daha hızlı karşılanabilmesi adına, evinde çıkamayan 65 yaş ve üzeri, kronik hastalığı bulunan vatandaşların gıda, ekmek, ilaç gibi ihtiyaçlarının daha hızlı karşılanabilmesi için iki numara daha eklendi.

Bu numaraları arayan vatandaşların talepleri ve istekleri doğrultusunda hızlı bir şekilde ihtiyaçları karşılanacak.

“Evde Hayat Büyükşehirde Hizmet Var” projesi ile vatandaşların evlerinde kalarak yaşamlarını kolaylaştırmaları sağlanıyor.

Whatsapp Çağrı ve sipariş hattı

ESENLİK: 0549 768 65 65

MEGSAŞ: 0530 465 44 44

BELSOS: 0422 328 50 38

MOTAŞ: 444 51 44 nolu telefon numaralarından ulaştıklarında istek ve taleplerini iletebilirler.

YAŞLILAR TELEFONLA ARANIYOR..

Bu arada, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Vefa Konağı tedbirler ve önlemler kapsamında geçtiğimiz günlerde kapatıldı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri Vefa Konağı kayıtları dikkate alınarak 65 yaş ve üstü 649 vatandaşı ile Engelli merkezleri kayıtlarında yer alan 661 kişi telefonla aranarak koronavirüs tedbirleri çerçevesinde evde kalmaları uyarısında bulunuyor.

Ekipler yaşlılara acil ihtiyaçları için 112 – 155 – 156 ve Büyükşehir Belediyesi çağrı merkezi numarası 444 51 44’ü arayarak ihtiyaçlarını bildirmeleri hususunda bilgilendirme yapıyorlar.

Öte yandan, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan sosyal medya hesabından konuyla alakalı yayınladığı paylaşımda,  “Kıymetli büyüklerim, sizler evden çıkmayın. Bir ihtiyacınız, sıkıntınız olursa arayın yeter, biz size ulaşırız. Hürmetle hepinizin ellerinden öpüyorum” ifadelerine yer verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız