SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkisinin de İlk Golleri Yeni Malatyaspor'a!

0
Güncellendi - 2021-04-05 01:05:32
İkisinin de İlk Golleri Yeni Malatyaspor'a!
A- A+ PAYLAŞ

Medipol Başaşkşehir’in başarılı futbolcusu Ömer Ali Şahiner, turuncu-lacivertli forma altında ilk golünü Yeni Malatyaspor’a attı.

Süper Lig’in 32. haftasında Başakşehir, sahasında Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup etti. Turuncu-lacivertlilere galibiyeti getiren goller 26. dakikada Tolga Ciğerci, 87. dakikada Ömer Ali Şahiner ve 90+1. dakikada Aleksic’ten geldi.

İstanbul ekibine devre arası transfer döneminde transfer olan Ömer Ali, Başakşehir’deki ilk gol sevincini Malatya temsilcisine karşı yaşamış oldu.

Ömer Ali Şahiner, turuncu-lacivertlilerle 8 maçta göre almıştı.

TOLGA CİĞERCİ DE..

Medipol Başakşehir’e devre arasında transfer olan Tolga Ciğerci, turuncu-lacivertli forma altında ilk golünü Yeni Malatyaspor’a attı. Tolga, ayrıca 1.5 yıl aranın ardından da gol sevinci yaşamış oldu.

İstanbul temsilcisine devre arasında katılan Tolga, Başakşehir’de ilk gol sevincini Malatya ekibine karşı yaşadı. 29 yaşındaki futbolcu, son golünü ise bundan tam 1 yıl 5 ay 15 gün önce Fenerbahçe forması giyerken kaydetmişti.

2019-2020 sezonunda 20 Ekim 2019 tarihinde sarı-lacivertlilerin deplasmanda Denizlispor’u 2-1 mağlup ettiği maçta Tolga Ciğerci, takımının ilk golünü atan isimdi.

Başakşehir'in son golünü atan Daniel Aleksic de, daha önce Yeni Malatyaspor kadrosunda yeralmıştı.

Bu arada, son haftalarına girilen ligde düşme hattından kurtulma adına önemli bir 3 puanı hanesine yazdıran Başakşehir, aynı zamanda evinde 7 maç aranın ardından kazandı. Sahasındaki son galibiyetini 6 Ocak 2021 tarihinde BB Erzurumspor’a karşı 2-1’lik skorla elde eden turuncu-lacivertli ekip, söz konusu müsabakanın ardından 4 yenilgi, 3 beraberlik aldı.

İstanbul, iha

FOTO: Tolga Ciğerci'nin YMS maçındaki gol sevinci

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    Adil gevrek ,bir başka başarısızlık rekorunu da kırdı.Küme düşme hattına inmiş tüm takımlara puan kaybeden ve o takımların dirilişine vesile olan bir başkan olarak tarihteki yerini aldı.Hemde ikinci kere
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZTÜRK (2 yıl önce)
    Keşke şaka olsaydı ama üzücü ve kahredici bir gerçek. Bizimle karşılaşan kısmeti kapanan tüm takımların kısmetini açma konusunda baya cömertiz. 2 senedir Adil Gevrek ve yönetimi(!) büyük işler başarıyor, tebrik etmek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih kabasakal (2 yıl önce)Turgut ÖZTÜRK isimli kullanıcı yorumuna
    En kalitesiz oyuncu futbolcu topluluğu bizde Adem resmen kendini parçalıyorr
    0
    0
    Yanıtla