SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İktisat'ı Yenen Matematik Şampiyon

0
Güncellendi - 2017-03-24 18:37:15
İktisat'ı Yenen Matematik Şampiyon
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Battalgazi Erkek Öğrenci Yurdu’nda futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvanın finalinde İktisat takımını 6-3 yenen Matematik takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Battalgazi Erkek Öğrenci Yurdu tarafından geleneksel hale getirilen bölümler arası futbol turnuvası, yaklaşık bir ay sürdü. 28 takımın yer aldığı turnuvada, 220 öğrenci ter döktü.

Malatya Kredi ve Yurtlar Kurumu Futbol Antrenörü Nihat Bayındır tarafından organize edilen turnuvanın finalinde, İktisat bölümü takımı ile Matematik bölümü takımı karşı karşıya geldi. Yurdun halı sahasında oynanan final müsabakası kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Finalde ilk yarıyı 4-1 önde tamamlayan Matematik bölümü takımı, mücadeleyi 6-3 kazandı ve turnuvanın şampiyon oldu.

Turnuvanın final müsabakasını KYK İl Müdürü Ebubekir Kayhan, Şube Müdürü Abuzer Alpahan, Yurt Müdürü Suat Arıkan, Yurt Sosyal İşler Sorumlusu Müfit Ülgen, Malatya Kredi ve Yurtlar Kurumu Futbol Antrenörü Nihat Bayındır ile idareciler ve çok sayıda öğrenci izledi.

Turnuvanın final müsabakası sonrası kupa ve ödül töreni düzenlendi. Turnuvanın birincisi Matematik bölümü ile ikinci olan İktisat bölümü takımına kupa, katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.

KYK İl Müdürü Ebubekir Kayhan, bölümler arası futbol turnuvasının geleneksel hale geldiğini ifade etti.

Turnuvaya katılan sporculara teşekkür eden Kayhan, “Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Çok başarılı bir futbol ortaya koydular. Çok güzel bir turnuva oldu. Bundan sonrada başarılarının devamını diliyoruz. Kazanan futbol, dostluk ve centilmenlik oldu” dedi.

Kayhan, bütün branşlarda yetenekli sporcuların olduğuna dikkat çekerek, “Sadece futbol değil satranç, voleybol, basketbol gibi branşlarda da çok başarılı çalışmalarımız var. Bundan sonrada bu tür etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız