SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komutan İçin İl Jandarma'da Cenaze Töreni

0
Güncellendi - 2018-12-11 05:26:19
Komutan İçin İl Jandarma'da Cenaze Töreni
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Başçavuş Kaan Şafak için İl Jandarma Komutanlığında tören düzenlendi.

Doğanşehir-Gölbaşı kara yolunun Sürgü mevkisinde TIR'lala karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden Başçavuş Kaan Şafak'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından İl Jandarma Komutanlığına getirildi.

Buradaki törende Şafak'ın öz geçmişi okunarak, dua edildi. Şafak'ın cenazesi daha sonra cenaze nakil aracına konularak, toprağa verilmek üzere memleketi Afyonkarahisar'a gönderildi.

Törene, Şafak'ın yakınlarının yanı sıra Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, MalatyaCumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, askeri ve sivil erkan katıldı.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Başçavuş Kaan Şafak, yönetimindeki 03 PC 620 plakalı otomobil, Doğanşehir-Gölbaşı kara yolunun Sürgü mevkisinde sürücüsü henüz öğrenilemeyen 27 LM 069 plakalı tırla çarpışmıştı. Kazada sürücü Kaan Şafak olay yerinde hayatını kaybetmiş, yaralanan eşi Serap, çocukları Kerem ve Kuzey Şafak ise 112 Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • mlt44 (5 yıl önce)
    ALLAH CC.RAHMET EYLESİN AİLESİNE SABIRLAR VERSİN..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    https://www.youtube.com/watch?v=xidhx_f-ouU Bu tür elim vakaların daha az meydana gelmesi için, yeni araç alımlarındaki ÖTV oranları düşürülerek ortalama taşıt yaşı azaltılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (5 yıl önce)
    RABBİM sabır versin Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert44 (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Kederli Ailesine Rabbim sabir versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert44 (5 yıl önce)
    Dün de kazada öldü yazdiniz.Bu nasil bir karekter?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus Emre (5 yıl önce)
    Türk Silahlı Kuvvetleri muvazzaf subayları her daim nöbette ve görev başındadır. Ordu geleneğimiz ve devket töremiz bunu gerektirir. Şehadetinin hükmünü tabiki Allah bilir; fakat “Ölen” demek başta TSK olmak üzere şu an görev başındaki tüm askerlerin hem moral motivasyonunu hemde görev bilincini zedeler. Sayın Editör, sizlerden istirhamım şehven atılmış olan bu başlığı resen düzeltmenizdir. Yasama-Yürütme-Yargı erkinin yanında dördüncü erk görevini gören bağımsız medyaya da bu yakışır. Şehit Komutanımıza Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • coskun (5 yıl önce)
    sayin editor bu nasil bir haber basligidir. kazada hayatini kaybeden komutan yazssana kardesim. Ölen komutan icin cenaze toreni nedir ya. birazcik dikkat lutfen. ayrica vefat eden komutanimiza rahmet yarali ailesine acil sifalar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)coskun isimli kullanıcı yorumuna
    Aynı kapıya çıkıyor iste adam hayatını kaybetmiş öyle yazsa ne fayda böyle yazsa ne fayda.Boş şeylere takılma kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (5 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun. Rabbim eşi ve çocuklarına şifa geride kalanlara sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (5 yıl önce)
    Allah Rahmet ettsin.mekani cennt olsun yaknlarnn başi sag olsun. Hstandeki yarali eş ccklarna acil şifalar dilirim İnşallah biran ewl sagliklarna kawsrlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozi (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla