SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçelerde Meydana Gelen Olaylar

0
Güncellendi - 2021-07-04 04:31:20
İlçelerde Meydana Gelen Olaylar
A- A+ PAYLAŞ

DOĞANŞEHİR’DE ZEHİRLENME: Polat Mahallesinde, 01 Temmuz 2021 günü B.A. isimli şahıs kullandığı ağrı kesicinin yan etkisinden dolayı hayati tehlikesi olmayacak şekilde zehirlenmiştir.

AKÇADAĞ’DA HABERLEŞME VE ENERJİ NAKİL KABLOSU HIRSIZLIĞI: Güneşli Mahallesinde 01 Temmuz 2021 günü şirket çalışanı C.F. isimli şahıs müracaat ederek; yol üzerinde bulunan 6 direk arası yaklaşık 300 metre kablonun 3 hafta önce kimliği belirsiz kişi/kişilerce kesilmek suretiyle çalındığını beyan ederek şikâyetçi olmuştur.

ARAPGİR’DE KASTEN YARALAMA: Pacalı Mahallesinde 01 Temmuz 2021 günü saman yükleme sebebiyle tartışan E.D., A.D. ve H.B. isimli şahıslar birbirlerini darp etmek suretiyle hafif şekilde yaralamışlardır.

ARGUVAN’DA KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME: Tatkınık Mahallesinde 01 Temmuz 2021 günü B.A. isimli şahıs müracaatta bulunarak Y.E. isimli şahsın büyükbaş hayvanlarının arazisine girerek ekili olan buğdaylarına zarar verdiğini beyan ederek şikâyetçi olmuştur.

KALE’DE TAKSİRLE YARALAMA: Çanakçı Mahallesinde, 01 Temmuz 2021 günü S.A. (13 yaşında) ve Y.A. (12 yaşında) isimli çocuklar oyun oynadıkları esnada, S.A.'ın elinde bulunan bıçağın Y.A.'ın ayağına batması sonucu sağ ayağından hafif şekilde yaralamıştır.

BATTALGAZİ’DE ZEHİRLENME: Hatunsuyu Mahallesinde, 01 Temmuz 2021 günü eden K.K. isimli şahıs evde temizlik için kullanılan çamaşır sodasını (kapsül şeklinde) limon tuzu zannederek yutması sonucu zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştır. Şahsın hayati tehlikesi yoktur.

YEŞİLYURT’TA KÖTÜ MUAMELE: Karahan Mahallesinde, 01 Temmuz 2021 günü mevsimlik işçi olarak çalışan Z.G. isimli şahıs, müracaatta bulunarak kayınpederi H.G. isimli şahıs tarafından tehdit edildiğini beyan ederek şikâyetçi olmuştur.

YEŞİLYURT’TA KASTEN YARALAMA: Oluklu Mahallesinde 01 Temmuz 2021 günü H.K. isimli şahıs ile kardeşi B.K. arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada şahıslar birbirlerini hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralamıştır.

DOĞANŞEHİR’DE KÖTÜ MUAMELE: Sürgü Mahallesinde, 01 Temmuz 2021 günü Z.S.A. isimli şahıs, müracaatta bulunarak eşi A.A. isimli şahıs kendisini hakaret ve tehdit ettiğini beyan ederek şikâyetçi olmuştur.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız