SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçelerde Meydana Gelen Olaylar

0
Güncellendi - 2021-07-11 02:19:20
İlçelerde Meydana Gelen Olaylar
A- A+ PAYLAŞ

YEŞİLYURT’TA KÖTÜ MUAMELE: Dilek Mahallesinde, N.Ö. isimli şahıs eşi olan M.Ö. isimli şahıs tarafından tehdit edildiğini ve şiddet gördüğünü beyan ederek şikâyette bulunmuştur.

ARAPGİR’DE YÜKSEKTEN DÜŞME: Eğnir Mahallesinde, Y.K. isimli şahıs; bahçede dut toplamak için çıktığı ağaçtan dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle düşerek hayati tehlikesi olacak şekilde yaralanmıştır.

AKÇADAĞ’DA HAKKI OLMAYAN YERE TECAVÜZ: Kasımuşağı Mahallesinde, Z.D. isimli şahıs müracaatta bulunarak, kendisine ait tapulu tarlasını M.S.Ç. isimli şahsın izinsiz olarak kullandığını ve tarlasının giriş kapısına zarar verdiğini beyan ederek şikâyetçi olmuştur.

KULUNCAK’TA İŞ KAZASI: Kızılhisar Mahallesinde, N.B. isimli şahıs yönetimindeki çapa motoru ile bahçe yolunda seyir halinde iken karşı istikametten gelen Ş.A. isimli şahsın idaresindeki 44 AY 800 plakalı traktöre çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada sürücüler hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır.

YEŞİLYURT’TA KÖTÜ MUAMELE Bindal Mahallesinde, S.Y. isimli şahıs müracaatta bulunarak babası M.Y. isimli şahıs tarafından psikolojik baskı gördüğünü beyan ederek şikâyette bulunmuştur.

DOĞANŞEHİR’DE TEHDİT: Dedeyazı Mahallesinde M.B. isimli şahıs müracaatta bulunarak dayısı olan İ.B. isimli şahsın kendisini telefonla arayarak tehdit ve hakarette bulunduğunu beyan ederek şikâyette bulunmuştur.

PÜTÜRGE’DE GÜVENİ KÖTÜYE KULLANMA: Arınlı Mahallesinde, Ş.A. isimli şahıs müracaat ederek; oğlu A.A. tarafından izinsiz olarak kendisine ait mobil bankacılık uygulamasına girerek kendi banka hesabına (20.000) TL EFT yapmış olduğunu beyan ederek şikâyette bulunmuştur.

AKÇADAĞ’DA KASTEN YARALAMA: Kozluca Mahallesinde N.A. ve H.A. isimli şahıslar müracaatta bulunarak, S.A. isimli şahsın kendilerini darp ettiğini beyan ederek şikâyetçi olmuştur.

ARGUVAN’DA KÖTÜ MUAMELE: Eymir Mahallesinde, E.S. isimli şahıs para konusunda tartışma yasadığı oğlu B.S. isimli şahsın, kendisini tehdit ettiğini beyanla şikâyetçi olmuştur.

PÜTÜRGE’DE KASTEN YARALAMA, SİLAHLA TEHDİT: Bakımlı Mahallesinde, C.Ö. isimli şahıs ile M.Ö. , E.Ö. ve A.Ö. isimli şahıslar arasında arazi anlaşmazlığı nedeni ile çıkan tartışma sonucu birbirlerini karşılıklı olarak darp etmişlerdir. Olay esnasında M.Ö. isimli şahıs ruhsatsız tabanca (Baretta marka 9 mm çapında) ile havaya (3) el ateş etmiştir.

YEŞİLYURT’TA KASTEN YARALAMA: Fatih Mahallesinde A.D. isimli şahıslar müracaatta bulunarak, ederek aynı mahallede ikamet eden B.D. isimli şahsın yüz bölgesine yumruk vurmak suretiyle kendisini darp ettiğini beyan ederek şikâyetçi olmuştur.

ARAPGİR’DE İŞ KAZASI: Yukarıyabanlı Mahallesinde, elektrik dağıtım şirketinde isçi olarak çalışan B.A. isimli şahıs elektrik direğinde arıza giderdiği esnada dengesini kaybederek üç (3) metre mesafeden düşmüş ve hayati tehlikesi olmayacak şekilde belinden yaralanmıştır.

HEKİMHAN’DA HAKARET; Salıcık Mahallesinde, A.R.P. isimli şahıs müracaatta bulunarak, M.Ç. isimli şahıs ile aralarında çıkan tartışmada kendisine hakaret ve tehdit edildiğini beyan ederek şikâyetçi olmuştur.

BAŞKASININ KİMLİĞİ İLE MAHKÛM ZİYARETİNE GİRMEYE ÇALIŞMA: Malatya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda, cezaevinde tutuklu olarak bulunan O.Ç. isimli şahsın görüşü için gelen S.G. isimli şahıs mahkûmun kardeşi İ.Ç. ’a ait kimlik ile girmeye çalıştığı tespit edilmiştir.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız