SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlçelerimize Adil Hizmet Götürüyoruz"

0
Güncellendi - 2020-08-30 07:24:48
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir ilçesinde vatandaşlar ile buluştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Doğanşehir meydanını ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, “Rahmetli Vahap Küçük'ün en büyük hayali Doğanşehir Meydanı'nın yapılmasıydı. Bizler de kısa bir sürede bu meydanı hazır hale getirerek, Vahap Küçük’ün adını burada yaşatmaya başladık. Bugün de bu meydanda gezerek merhumu bir kez daha dualarla andık. Mekânı Cennet Olsun” dedi.

Yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Doğanşehir ilçesi Reşadiye mahalle muhtarı Abuzer Sultanoğlu, “Reşadiye mahallesinde ilk defa sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Doğanşehir’e yapılan meydan çalışmasından ve Vahap Küçük’ün isminin verilmesinden dolayı vatandaşlar Başkan Gürkan’a teşekkürlerini ilettiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan daha sonra, AKP MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Doğanşehir ilçesi Topraktepe mahallesinde yapılan asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

Başkan Gürkan, Topraktepe mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, sorunları dinledi. Mahalle sakinleri ile belli bir süre sohbet etti. Sorunlarını anlatan vatandaşlar, yapılan hizmetler için de Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ettiler.

Burada kısa bir açıklama yapan Başkan Gürkan, bütün ilçelere adil ve adaletli bir şekilde hizmet götürdüklerini söyleyerek, "2 yıl içerisinde asfaltsız hiç bir yerleşim alanı kalmayacak" diye belirtti.

Milletvekili Bülent Tüfenkci ve Başkan Gürkan, Topraktepe mahallesinde yöresel ekmek yapan kadınları ziyaret ederek, belli bir süre sohbet ettiler. Yöresel ekmek yapan kadınlar, ikramlarda bulundular.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • abdulkadir (3 yıl önce)
    mutluluk endeksinde en mutsuz 13. il olmasını sağlayan tüm yönetici ve siyasetçilere sonsuz teşekkürler. ha gayret diyarbakırı zirveden aşağı düşürelim en mutsuz il olmasına az kaldı malatyamızın. şehrin silüetini keşmekeşini sosyal dokusunu mahvetmeye devam, bir evi yıkıp yerine sekiz ev koyalım millet park yüzünden birbirini yesin dikey mimariyle yeşili talanla şehri bitirelim. zirve yarışında birinciliği kimseye bırakmayalım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo (3 yıl önce)
    Tüfebkçi bi daha ki sefere bayındırlık bakanı bence .. hep asfalt izlemeye götürüyorlar :)))) sesli güldüm vallaha...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Başkanım var ol malatyanın her köşe bucağına hizmet götürüyorsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci (3 yıl önce)
    Sayın başkan sizi tanıyan birisi olarak ayrım yapmayacaginizdan eminim ama biz sizden yıllar sonra bile bir belediye başkanı gelmişti işte bu hizmetide Selahattin Gürkan başkan yapmıştı diye hatırlayıp anlatılacak büyük hizmetler bekliyoruz şu anda Kayseri'ye gidiniz halkın büyük çoğunluğu rahmetli başkan Osman kavuncuyu hatırlar adana deyince Aytaç durak aklımıza geldiği gibi zaman geçmedi sayın başkan sizin şahsınıza oy veren birisi olarak hala ümitle rutin işler dışında hizmet bekliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    Dogansehir tandır ekmek fabrikası- Maşti metro hatti hayirli olsun. Bu gun bir metro hattimizin daha acilisi vardi Battalgazi iskele-Havalimani metrosuydu ama oraya yetisrmedik. İlerleyen gunlerde o hattin acilisini da Baskil belediye baskanimizin teşrifleriyle yapacagiz herkes konusur biz ekmek yapariz
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın (3 yıl önce)
    Bulent Bakan önümüzdeki dönem Büyükşehir Baskani olursa hiç zoruk çekmez. Selahattin Başkanın tüm saha çalışmalarına eşlik ettiği için bütün sahaya hakim oldu. Bence güzel, başarılı bir staj dönemi geçiriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (3 yıl önce)
    Baskanim senin kadar halk ile ic ice adam gormedim helal olsun Ama dikkat et covid salgini var. Biliyoruz seni tevekkul etmissin Allah koruyor ama yine de dikkat et gozunu seveyim. Allah eksikligini vermesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Başkan adil olup olmadığını Rabbim bilir mahşer gününde sana sorarlar adilmisin değilmisin bizlerde şahitlik yapacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    Bülent beyi belediye başkanlığına hazırlıyorlar hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla