SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlçeyi Sahipleri İle Birlikte Yönetiyoruz"

0
Güncellendi - 2021-09-27 01:46:46
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen hizmet ve yatırım gezileri devam ediyor. Aralıksız olarak 4 aydır devam eden gezi turu kapsamında Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş ve Oda üyeleri, Battalgazi’deki yatırımları üstü açık tur otobüsüyle yakından tanıma fırsatı buldu. Gezi turuna katılan Oda Başkanı Toptaş ve üyeler, ilçedeki yatırımlara hayran kaldı. Bu hizmet ve yatırımların baş mimarı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e özel olarak teşekkürlerini ileten Oda Başkanı Toptaş, Battalgazi’de yaşayan vatandaşların çok şanslı olduğuna dikkat çekti. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de gezi sonunda katılımcılar ile bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.

Battalgazi’deki vizyon projeleri yerinde görmenin çok farklı olduğunun altını çizen Selma Alakaş isimli kuaför, “Öncelikle Battalgazi Belediyesine ve bu gezinin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başkanımız Osman Güder’e ise bu yatırımlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Her şey çok güzeldi. Birbirinden kıymetli bu yatırımları yerinde görmek lazım, dışarıdan duymakla olmazdı. Özellikle İspendere Şifalı İçmeleri çok güzeldi. İnşallah buraya çokta geleceğim” derken, Saim Abaygil isimli kuaför ise, “Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder, ilçede güzel çalışmalar yapmış. Battalgazi’nin çehresi değişmiş. Yeşilçam Sosyal Tesisleri muazzam olmuş. Battalgazi şehir merkezini kapsayan bir alandır. Yapılan tüm yatırımlarda en ince detaylara kadar dikkat edilmiş. Şehit Fevzi Mahallesindeki dönüşüm çalışmasını ise takdire şayan buluyorum. Başkanımıza ve ekibine kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

“BATTALGAZİ’NİN ÇEHRESİ HER GEÇEN DEĞİŞİYOR”

Düzenlenen gezi için Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini ileten Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş, “Yaşadığımız deprem ve 2 yıldır devam eden pandemi nedeniyle Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder ile bir araya gelemedik. Ahilik haftasında bir etkinlik yaparak başkanımızı davet etmeyi düşündük. Fakat başkanımız bize jest yaptı ve o bizi davet etti. Tüm katılımcılarımız adına kendisine teşekkür ediyorum. Battalgazi gerçekten eski Battalgazi değil artık. Battalgazinin her geçen gün çehresi değişiyor. Güzel yatırımlar ve projeler kazandırılıyor. Başkanımızın ve ekibinin emeğine sağlık.”

“BU İLÇEYİ SAHİPLERİ İLE BİRLİKTE YÖNETİYORUZ”

Battalgazi’nin sorunlarını iyi bildikleri ve yatırımlarını istişare kültürüne üzerine yaptıklarını vurgulayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Sizlerle bir arada olmak çok güzel. Şunu ifade etmiştik; bir yer ancak oranın sahipleri ile beraber yönetilir. Bir yerin sahiplerinin düşünceleri, yöneticiler için her zaman önemlidir. Yöneticilerin kulak vermesi gereken bir söz bence. ‘Akıllı insan, başkasının da aklını kullanıp yol yürüyen insandır.’Biz yöneticilerde böyle olmalıyız. Göreve geldiğimiz bu yana zor bir süreci hep beraber yaşadık. Deprem, pandemi, ekonomik darbeler gibi süreci yaşadık. Bu süreç bizleri de ciddi anlamda etkiledi ama bizler hizmetlerimizde dur durak bilmedik. Hizmetlerimizi istişare kültürü ile gerçekleştirdik. Battalgazi’mizin sorunları biliyoruz ve dersimize iyi çalıştık. Vatandaşlarımızın ihtiyacına cevap verebilecek yatırımları ilçemiz ile buluşturduk. Hayata geçirdiğimiz yatırımlarımızla ilçemizdeki gelişmişlik farkını ortadan kaldırdık. Bizler ne kadar anlatırsak anlatalım, gezip görmek daha kalıcı oluyor. Bence en reklam, insanlarımızın bizzat görmesidir. Pandemi sürecinde esnaflarımızın her daim yanında olduk ve 8 binden fazla alanda dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdik. 2.5 yıllık zaman zarfı içinde 62 bin ailemize yardımda bulunduk. Bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz istiyoruz ki; sizlerinde bizlere vereceği bir karne olsun. Bizlere oy veren insanların yüzlerini ağartmak istiyoruz ve Allah’ın rızasını kazanalım istiyoruz. Bugün ki gezimize iştirak ettiğiniz ve çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kemali (2 yıl önce)
    Bir imar problemini kac yıldır cozemediniz h.ciftligi ve orduzu
    0
    0
    Yanıtla
  • Bynedim (2 yıl önce)
    Berberler odası başkanı ne alaka ne garip bir şehirsin sen be..!
    0
    0
    Yanıtla