SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlgilenen Var Ancak Teklif Yapan Yok

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Ganalı orta saha oyuncusu Afriyie Acquah ile birkaç takımın ilgilendiği ancak şuana kadar resmi bir teklifin gelmediği öğrenildi.

Yeni Malatyaspor’un 23 Ağustos 2019’de İtalya ekibi Empoli’den kadrosuna kattığı ve şuan ki güncel piyasa değeri 1,5 milyon Euro olan Afriyie Acquah ile birkaç takımın ilgilendiği ileri sürüldü.

Özellikle İtalya’dan devre arasında teklif alan ancak yönetimin transferine sıcak bakmadığı Acquah’a yine İtalya’dan 2-3 takımın ilgisinin olduğu ancak resmi bir teklif gelmediği öğrenildi.

Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan Afriyie Acquah ile Beşiktaş’ın ilgilendiği iddia edilirken, İtalya’dan Lecce ve Benevento’nun da transfer gündemlerinde olduğu ileri sürüldü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Bülent (3 yıl önce)
    Kesinlikle takimda tutulmasi gereken oyuncularin basinda geliyor. 1)Acquah 2)Hadebe 3)Robin Diger oyuncularin hepsi gidebilir
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Sevdalisi (3 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen öyle. Cok güzel tespit.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyasporlu (3 yıl önce)
    arkadaş geçin bu boş haberleri takımlar kampa girdi antrenmanlara başladı transferden bahsedin taraftarı bu şekilde uyutamasınız özür dilendi yanlış yaptık denildi arkası kiraz bahçesi taraftar sorar bunların hesabını...
    0
    0
    Yanıtla