SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlk Maça Galibiyetle Başlamak Güzel"

0
Güncellendi - 2020-09-12 20:04:34
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’e 3-0’lık Yeni Malatyaspor galibiyetiyle başlayan Karagümrük’te Teknik Sorumlu Atılay Canel maçın ardından konuştu. Lige galibiyetle başlamanın güzel olduğunu söyleyen Canel, orta sahaya takviye yapacaklarını da söyledi.

Süper Lig’e 36 yıl aradan sonra dönen ve ilk lig maçında Yeni Malatyaspor’u Zukanovic, Sobiech ve Sabo’nun golleriyle 3-0 mağlup eden Karagümrük’te Teknik Sorumlu Atılay Canel, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Yeni sezonun hayırlı olmasını dileyen Canel, “İnşallah sakatlıksız ve sağlıklı bir lig olur. Biz buraya renk katmaya geldik. İlk maça galibiyetle başlamak gayet güzel.  Hedefimiz bu ligde tutunup bir daha Süper Lig’e çıkmayı beklememek. Seneye de Avrupa Kupaları’na katılmayı hedefliyoruz. Bu maçta eksiklerimiz vardı, bu eksikleri de iyi bir şekilde analiz ederek dersimize çalışacağız ve önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız” dedi.

Yeni transferlerin iyi bir performans sergilediğini ve istekli futbol ortaya koyduklarını da söyleyen Canel, Karagümrük’te transferin bitmediğini ve orta sahaya takviye yaparak bu bölgeyi güçlendirmek istediklerini sözlerine ekledi.

İstanbul, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Başefendi (3 yıl önce)
    İnşallah Sarıyer, Ümraniye, Eyüp, Sultangazi, Beykoz filan da süper lige çıkar. Böyle ligin tadı olmuyor çünkü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metrobüs hattı gibi olsun lig Bağcılar Zeytinburnu Bakırköy felan. ? Biz Anadolu kulüpleri de birbirimizi yiyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • bu dedigin olacak zaten.cunku iyi futbolcu istanbulu tetcih ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Ligin en kötü en yetersiz kadrosuna sahip takımını yendim diye sevinmeyin ptt den çıkan bir kaç takviye ile 3 0 gibi net skorla galip gelen bir takım var bekle bizi ptt 1.lig şov yapmaya devam eden adil gevrek geçen sezondan jahoviç i guilherme yi ve mina yı daha çok ararız
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Tamam
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Cakmak (3 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    hemen ilk macdan takimi doğradiniz zalimler siz taraftar olamasiniz.buraya abone olmus zavallilarsiniz
    0
    0
    Yanıtla