SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlk Transferi Yaptık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:05:56
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un teknik sorumlusu Cihangir Serkan Meriç, ligin 2. yarısının kendileri için daha farklı olacağını söyledi. 

Ligin ilk yarısını 11 puanla 10. sırada tamamlayan Malatya Yeşilyurtspor, Sanayispor'un sahasında ikini yarı hazırlıklarını sürdürüyor. İlk yarıda istediğini elde edemeyen Malatya ekibi, ligin ikinci yarısına iyi bir şekilde hazırlanıp, ateş hattından kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

Takımın teknik sorumlusu Cihangir Serkan Meriç, ikinci yarı hazırlıklarını verimli geçtiğini söyledi. Hazırlık dönemini iyi bir şekilde geçirmek istediklerini dile getiren Meriç, "Ligin ikinci yarı hazırlıklarına 23 Aralık'ta Malatya'da başladık. İl dışında bir kampa gitmeden, hazırlıklarımızı Malatya'da sürdüreceğiz" dedi.

"YOĞUN TEMPODA ÇALIŞIYORUZ"

Meriç, ikinci yarı hazırlıklarını Sanayispor'un sahasında sürdürdüklerini anımsatarak, "Kampta yaklaşık bir hafta geride kaldı. Dayanıklılık ve kuvvet çalışmaları yaptık. Zaten bizim fizik olarak bir eksiğimiz yoktu. Mental olarak eksiklerimizi tamamlamak için yoğun bir mesai harcıyoruz" ifadelerini kullandı.

Takımın 31 Aralık-1 Ocak tarihlerinde izne ayrılacağını kaydeden Meriç, "İkinci yarı hazırlıklarımızı gayet verimli geçiyor. Futbolcularımız yoğun tempoda geçen bu çalışmada, üst düzey bir performans ortaya koyuyor. Yarın yapacağımız çalışmanın ardından takımımıza 2 günlük bir izin vereceğiz. İzin dönüşü sonrası taktiksel çalışmalara daha yoğunluk vereceğiz" şeklinde konuştu.

"HAZIRLIK MAÇLARI YAPACAĞIZ"

Meriç, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getirerek, şunları söyledi: "İyi bir takımımız var. Futbolcularım, ligin ilk yarısında da ortaya koydukları performansla bunu en iyi şekilde gösterdi. Bizim açımızdan ligin 2. yarısı çok daha farklı olacak. Ufak tefek eksiklerimizi giderip, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Takıma verecekleri 2 günlük iznin ardından en az 4 hazırlık maçı oynamayı planladıklarını belirten Meriç, "Kampımızın ilk bölümünde dayanıklılık ve kuvvet çalışması yaptık. İznin ardından ikinci bölümde ise hazırlık maçları oynayacağız. Adıyaman ve Elazığ'dan 3 takımla ayrıca da Malatya 1. Amatör Küme'de mücadele eden takımlarla hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz" dedi.

"İLK TRANSFERİMİZİ YAPTIK"

Meriç, ikinci yarı hazırlıkları devam ederken, transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini dile getirdi.

Yeni Malatyaspor'un profesyonel sporcusu Mert Ali Turgut ile anlaştıklarını kaydeden genç teknik adam, "Eksik gördüğümüz mevkilere takviyelerimiz olacak. Bu noktada forvete, Yeni Malatyaspor'un Mert Ali Turgut'u transfer ettik. Bunun yanında sol bek ve kale için arayışlarımız sürüyor. 4-5 gün içerisinde bu transferi de gerçekleştirmek istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız