SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlkbaharda Çok Daha Farklı Konsept İçinde Hizmet Verecek"

0
Güncellendi - 2020-11-17 02:29:12
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Pınarbaşı Turgut Özal Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a inceleme gezisinde Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Berkan Samanlıoğlu, Belsos Genel Müdürü Zerrin Palancı ile birlikte ilgili şube müdürleri de eşlik etti.

İnceleme gezisinde Başkan Gürkan, Turgut Özal Tabiat Parkı’nda yapılacak olan çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı. Gürkan, Turgut Özal Tabiat Parkı’nda yapılacak çalışmayla birlikte parkın sadece Malatyalılar için değil bölge için de önemli bir merkez olacağını ifade etti. Malatya’nın önemli merkezlerinden biri olan Turgut Özal Tabiat Parkı’nda yenileme çalışmalarına başlayacak olan Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, çalışmalar hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a bilgiler verdi. Yeni sezon öncesi park içerisinde yenilenecek yerlerle ilgili alanları yerinde gören Başkan Gürkan, Turgut Özal Tabiat Parkı’nın ilkbahar ayına kadar yenilenme çalışmalarının tamamlanacağını belirtti.

Başkan Gürkan, “Turgut Özal Tabiat Parkımızda yapılacak çalışmaları ve ilkbahar sezonuna hazırlık ile ilgili yapılacak çalışmaları yerinde görüp incelemek maksadıyla parkımıza geldik. Turgut Özal Tabiat Parkı’ndaki gördüğümüz eksik ve aksaklıklar noktasında, güvenlik noktasında, temizlik ve hijyen noktasında, çevre düzeni ile birlikte ek ihtiyaç duyulan alanlarla spor alanları noktasında planlama yapılacak. Önümüzdeki ilkbaharda Malatya Turgut Özal Parkı çok daha farklı bir konsept içerisinde memleketimizin insanı, hemşehrilerimize ve buraya gelen misafirlerimize en güzel şekilde hizmet etme imkanına kavuşacak. Bu mekânı hak ettiği şekilde değerlendirmek, Malatyalılarla değil de bölge insanıyla tanıştırabilecek konseptte düzenleme çalışması yapacaklar arkadaşlarımız. Yapılacak olan çalışmaların Malatya’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederken ayrıca bu çalışmaları yürüten Park Bahçeler Daire Başkanlığımızdan sorumlu Genel Sekreter Yardımcımız Mehmet Sığırcı beye ve Daire Başkanımız Berkan Samanlıoğlu’na teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Turgut Özal Tabiat Parkı’nda yaptığı inceleme sırasında parkta piknik yapan ve gezen vatandaşlarla da sohbet etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Malatyali (3 yıl önce)
    Lazım olacak Yeni seyler yapmak yerine mevcut olanı yap boz yapmak vizyon mu yada hangi vizyon.sizce bu yeni gelenlerin vizyonu varmı doğrusu milletin ne şekilde kazandığı vergileri boş şeylere harcamaktan korkmuyormuşsunuz doğru ama Allahtan korkun kul hakki cok zor bisey bence korkunnn
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    Puan kaybediyorsun selo başkan haberin olsun.pınarbaşı restore edileli kaç sene oldu.yapacaksan git inek pınarını sıfırdan yap,başka bir mesire alanını yap.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali 44 (3 yıl önce)
    Arkadaş artık yeni yerler kazandırın Malatya ya! Bir avuç yeşil alan büyükşehire yetmiyor yakışmıyor! Bırakın artık Pınarbaşı ile oynamayı 50 yıldır aynı yer artık yetemiyor bir büyük proje görmeyecek mi Malatya. Işi bilen bir başkan gelmeyecek mi şu memlekete .Yazık oldu bu başkanı da bir şey sandık bi da boş cıktı!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Her sene orduzu pınarbaşını yenileyeceğinize her sene yeni bir mesire alanı açsanız sadece mütahitler değil biz de seviniriz. Çünkü mütahitler her sene aynı yeri yenilemekten bıkmamış olabilirler ama biz hep aynı mesire alanına gitmekten bıktık
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Orduzu pınarbaşının yüzünü her sene değiştireceğinize her sene yeni bir mesire alanı oluştursanız sadece mütahitler değil biz de seviniriz mütahitler aynı yeri yapmaktan bıkmamış olabilirler fakat biz aynı yere gitmekten bıktık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    Orduzu Pinarbasi Yildiztepe teleferik metro hatti hayirli olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Cafanalı (3 yıl önce)
    Bu başkan eski yapılana para harcamaktan başka ne yapıyor ülkede kriz var bunlar mütahitleri zengin etmenin peşinde yapacaksanız millete iş imkanı açın iş verin aş verin mevcut yapılara dünyanın parasını arcıyorsunuz sonra takip etmiyorsunuz ya çürüyor bakımsızlıktan yada insanlar tarafından tahrip ediliyor yazık bu millete
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (3 yıl önce)
    dünyada ve türkiyede ilk
    0
    0
    Yanıtla
  • ilkerefendyy (3 yıl önce)
    her sene yenileyin. ondan sonraki sene de yenileyin. para bol. sıkıntı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mete (3 yıl önce)
    Başkanım herşey iyi hoş ama o ağaçlar kesilmek zorunda miydi yazik onlarda canli ya elli yüz yılda büyüyen kocaman ağaçlardan bahsediyoruz. Yazık Orduzu giderse nefes alacağımız yer kalmaz. Saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mete gardaş al benden de o kadar! Yaş kesen baş kesmiş gibidir. Ağaçlardan elinizi çekin!
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Dikkat ediyorum da gelen başkanlar yeni şeyler yapmak yerine eskileri boz yap yaparak göz boyuyorlar. Allah aşkına vizyonunuz bu kadar mı? yeni bir pınar başı, sümer park, hürriyet parkı yapacak vizyonunuz yok mu? İlla yap boz yapacaksanız ucube kernek'i yıkın eskisi gibi su ve yeşil yapın.
    0
    0
    Yanıtla