SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlkokula Kütüphane Kazandırdılar

0
Güncellendi - 2021-09-22 04:25:49
İlkokula Kütüphane Kazandırdılar
A- A+ PAYLAŞ

Uşak'ta ikamet eden Darendeli Yıldırım ailesi, Darende Mehmet Akif İlkokuluna kütüphane yaparak anlamı bir hizmet gerçekleştirdi.

Kütüphane açılışında bir konuşma yapan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Mehmet Boyraz, okulu kütüphaneye kavuşturan Yıldırım ailesine teşekkür etti. Boyraz, “Bugün burada hayırlı bir vesile ile toplanmış bulunuyoruz. Biz kitap medeniyeti çocuklarıyız. Bu medeniyete katkıda bulunan ve çok uzaklardan gelerek memleketine bu kütüphaneyi kazandıranlara tekrar teşekkür ediyorum. Örnek bir hizmet yaptılar. Değerli Yıldırım ailesi hiç bir endişeniz olmasın, Mehmet Akif Ersoy ilkokulu çocukları emeklerinizi boşa çıkarmayacaktır” dedi.

Uşak'tan gelerek Darende Mehmet Akif Ersoy ilk okuluna kütüphane kazandıran Malatya’nın Darende ilçesi doğumlu Yenal Yıldırım ise “Abim vefat ettikten sonra adına ve anısına ne yapabiliriz diye düşünürken imkanlarımız ölçüsünde kalıcı bir eser bırakmanın daha doğru olacağına karar verdik. Bunu da kendi memleketimizde kütüphanesi olmayan bir okul araştırdık ve Mehmet Akif Ersoy ilkokuluna yapmaya karar verdik. Rahmetli abim Yavuz Yıldırım adına böyle bir çalışma yaptık” ifadelerini kullandı.

Yıldırım ailesini temsilen Anne Fadime Yıldırım’a Kaymakam Ökkeş Sefa Türkoğlu, Yavuz Yıldırım'a da Belediye Başkanı İsa Özkan plaket verdi.

Mehmet Akif Ersoy İlk oklu kütüphane açılışına, Kaymakam Ökkeş Sefa Türkoğlu, Belediye Başkanı İsa Özkan, Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Jandarma Komutanı Ufuk Kale, Emniyet Müdürü Sinan Alıcı ve okul müdürleri katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız