SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İmam Hatipler Güreş Şampiyonası

0
Güncellendi - 2019-10-27 03:00:50
İmam Hatipler Güreş Şampiyonası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen Anadolu İmam Hatip Liseleri Gençler A-B Kategorisi Güreş Şampiyonası sona erdi.

Battalgazi Spor Salonu'ndaki şampiyonada sporcular serbest ve grekoromen dalda sporcular kilolarında birinci olmak için mücadele etti.

Üç gün süren müsabakalar sonunda B gençler serbest dalda 41-45 kiloda Muhammed Adak, 48 kiloda Kadircan Uçar, 51 kiloda Mustafa Çelik, 55 kiloda Yahya Turhan, 60 kiloda Ahmet Kuşbey, 65 kiloda Ahmet Çiftçi, 71 kiloda Muhammed Bozkurt, 80 kiloda Miraç Erdem, 92 kiloda Samet Günay, 92-110 kiloda Ahmet Erdem birinci oldu.

B gençler grekoromen dalda ise 41-45 kiloda Serhat Gür, 48 kiloda Faruk Karadeniz, 51 kiloda Miraç Gelegen, 55 kiloda Hakan Tophan, 60 kiloda Mustafa Karabağ, 65 kiloda Enes Adak, 71 kiloda Enes Dolu, 80 kiloda Mevlüt Sönmez, 92 kiloda Ahmet Burak Türel, 92-110 kiloda Samet Başkaya şampiyon oldu.

A gençler serbest dalda 57 kiloda İsmail Yumlu, 61 kiloda Fikret Genç, 65 kiloda Ramazan Erdoğan, 70 kiloda Fuat Çelebi, 74 kiloda Demirhan Demir, 79 kiloda Fatih Eren, 86 kiloda Mehmet Akgün, 92 kiloda Yunus Emre Tanrıverdi, 97 kiloda Muhammed Kaplan, 125 kiloda Harun Parlak birinci oldu.

A gençler grekoromen dalda ise 55 kiloda İbrahim Yumlu, 60 kiloda Yasin Koç, 63 kiloda Emre Akgün, 67 kiloda Bilal Erdem, 72 kiloda Muhammed Hemşo, 77 kiloda Musa Solhan,82 kiloda Furkan Türkmen, 87 kiloda Bekir Kılınç,97 kiloda Mustafa Karagöz, 120 kiloda Ahmet Uludağ şampiyon oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları törende verildi.

Sporcular 18-20 Kasım tarihlerinde Gaziantep'te yapılacak grup şampiyonasına katılacak.

AA- Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    İmam hatiplilerin güreşi farklı mı oluyor. Bu kadar okulları, çocukları ayırmayın. Bu ülke ne çektiyse bu ayrımcılıklardan çekti. Yok alevi, yok sünni, yok sağcı, yok solcu, yok ülkücü, yok kominist. Ayrım ayrım nereye kadar. Eskiden bu ayrımcılık tohumlarını bizi karıştırmak isteyen düşman ülkeler yapardı. Ne gariptir ki şimdi biz kendimiz yapıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla