SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İmar Sorununu Çözme Çalışmalarımız Sürüyor"

0
Güncellendi - 2021-09-01 19:50:31
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Meclisi, Eylül ayı Olağan toplantısı gerçekleştirildi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında yapılan toplantıda, bazı gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Battalgazi Belediye Meclisi, Eylül ayı Olağan toplantısını Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda 2 gündem maddesi görüşülürken, 1 gündem maddesi karara bağlandı. 1 gündem maddesi ise komisyona havale edildi.

Toplantıda ilçede devam eden İmar çalışmaları hakkında bilgiler veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Ülke olarak yangın ve sel felaketi yaşadık. Yerleşke alanları anlamında Belediyelere büyük sorumluluklar düşüyor. Malatya’mızda ve Battalgazi’mizde belki bunu büyük oranda yaşamadık ama yarın yaşamayacağımız anlamına da gelmiyor. Bunun tedbirlerinin de alınması lazım. Orduzu ve Hanımınçiftliği gibi dere ağzı olan bölgelerde bu tür sorunlarla karşı karşıya kalabiliriz. Bundan sonraki yapılaşmalarda da bu konuya azami ölçülerde dikkat edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan döneminde başlayan ve bizimde göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilgilendiğimiz imar sorununu çözme çalışmalarımız sürüyor.  Arkadaşlarımıza çalışmalarımızı Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli çalışılması konusunda talimatlarımızı verdik.  Önceki ayda 800’e yakın itiraz değerlendirilmişti. Tabi İmara açıldıktan sonra bu bölgede güzel gelişmeler olacak. Bölgedeki vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde imar çalışmasının uzun bir zaman gerektiğini ve arkadaşların aralıksız çalışmalara devam ettiğini belirtiyoruz ve bu konuda anlayışlı olmalarını bekliyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Eylül ayı Olağan toplantısı 1 Ekim Cuma günü saat: 14.00’de Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Yıldıztepe mah yaptığınız şuanlandırma da belli ne kadar adaletli yaptığınız bir paftada 72 kişiyi ortak etmişsiniz muhtarın yerini 4 ortak yapmışsınız sizin adelet anlayışınız bu kadar siyasi ağırlığı olanın yeri 4 ortak sahipsiz olanları yeri 72 ortak bunların hesabını Allah sizden muhtardan soraçak hani sizi suyu üfleyerek içiyorsunuz ya
    0
    0
    Yanıtla
  • destan (2 yıl önce)
    Bir atasözü derdi ki!!!; Koltukları boşuna İŞGAL etmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (2 yıl önce)
    Başkanım imar sorunu 2050 de biter mi acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    Sorunu anlamak çözümün yarısıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Empati (2 yıl önce)
    Orduzu mahallesinin adresi ne zaman guncellenecek.Bir misafirimiz navigasyon la gelmeye çalıştığında bütün mahalleleri gezmek dolaşmak zorunda kalıyor...Kargoyla gelen bı kutumuz zamanında teslim edilemiyor...112 acil arandığında ambulans itfaiye yerinde ve zamanında ilgili mevkiye gelemiyor buda bilginize...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayret! Malatya'nın kimliğini yok eden, sonra da üstün başarıları nedeniyle vekil edilen Çakır orayı nasıl unuttu? Yoksa Google dayı mı güncellemedi adresleri. Eğer yeni isim talebiniz var ise liste hazır. Ama Sonra pişman olmayasınız! Abuk subuk sokak adlarını kimse bulamıyor zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsim değişse ne olacak, zaten yol yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Mayhoş Hoşaf (2 yıl önce)
    Hani imar sorunlarını çözmüştün? Bıldır bilbordları donetıp Battalgazi'nin İmar sorunlarını çözdük diyen kimdi? Vatandaşla kafa mı buluyon? O reklamlara ne kadar para harcandı, parasını kim verdi? Bu ülkede imar sorunu bitmez ama sen reklamla bitirmiştin. Böyyük başgan!
    0
    0
    Yanıtla