SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Mezunu Trabzon'da İl Müdürü

0
Güncellendi - 2021-02-25 00:58:19
İnönü Mezunu Trabzon'da İl Müdürü
A- A+ PAYLAŞ

2015 yılında Düzce İl Dernekler Müdürlüğü’ne atanan Yunus Karaman, Trabzon İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’ne atandı.

12 Mayıs 2015 tarihinde Düzce Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü’ne atanan Yunus Karaman, 23 Şubat 2021 tarihinde İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün kararı ile Trabzon Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü görevine atandı. 6 yıldır Düzce’de çeşitli faaliyetlerde bulunarak dernekler ile bürokrasiyi bir arada tutan Karaman daha önce, Kocaeli Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü’nde şef olarak görev almıştı.

Yunus Karaman kimdir?

1971 yılında Trabzon Köprübaşı Beşköy’de doğdu. İlköğrenimini Küçük Doğanlı, lise eğitimini Gebze İmam Hatip Lisesinde tamamladıktan sonra, Malatya İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Kocaeli Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü’nde şef olarak görev yaparken, Esenler Belediyesine atandı. 12.05.20015 tarihlinde Düzce Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü’ne atanan Yunus Karaman, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Trabzon, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hakan Kurt (3 yıl önce)
    Son zamanlarda okuduğum en garip haber. Bizene editör bu atamadan ülkede bunun gibi binlerce atama hergün var birinin tanıdığı falan mı jest mi yapıldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Sadece içerisinde Malatya kelimesi geçen alakasız konunun haber değeri olması garip.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyyah (3 yıl önce)
    Malatyalı hemşehrimiz gibi haber olmuş. Adam memleketine gitmiş. İlgisiz bir haber
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertan (3 yıl önce)
    Malatyalı atanan kimse olmayınca bizde Malatya mezunları ile avunmaya başladık.
    0
    0
    Yanıtla