SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Stadı'na Veda Maçı

A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Malatya Şubesi ve Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizesiyle önümüzdeki günlerde yıkımı gerçekleştirilecek İnönü Stadı’na veda anlamı taşıyan özel bir maç oynanacak.

1975 yılında yapılan ve o günden beri Malatya futbolunun yükünü çeken İnönü Stadı’na unutulmaz bir müsabakayla veda edilecek.

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Malatya Şubesi ve Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortak organizasyonuyla gerçekleştirilecek ve geçmişte Malatyaspor forması giymiş isimlerin forma giyeceği müsabaka 3 Ağustos Cuma günü oynanacak.

“Efsanelerden Efsane Stada Veda” başlığıyla düzenlenen organizasyonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğü ile birlikte gerçekleştiren ASGD Malatya Şubesi adına bir açıklama yapan başkan Akif Çelik, bu önemli organizasyona bütün Malatyalıları beklediklerini söyledi.

Malatya İnönü Stadı’nın her bir tuğlasıyla unutulmaz maçlara tanıklık ettiğini kaydeden Çelik, “Malatyalı insanı vefalıdır. Bu vefayı herhangi bir bireye karşı da, ortak payda anlamı taşıyan mekan ya da değere karşı da gösterilmek büyük bir erdemdir. İşte bizde bu anlayıştan hareketle Efsane İnönü Stadı’na adına yakışır bir veda programı düzenlemeyi kararlaştırdık. Sağ olsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürümüz Sayın Mustafa Sadi Fındıklı bu düşüncemizi önemseyerek organizasyonu sahiplendiler. Bu veda maçı aslında her şeyiyle çok özel olacak. Geçmişte Malatyaspor’un formasını giymiş unutulmaz isimler de oynanacak veda maçında son kez İnönü Stadı’nın zeminine çıkacaklar. Bu önemli organizasyona bütün Malatyalı hemşehrilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • malatyam (5 yıl önce)
    maçın saati ve günü çok anlamsız en azından akşam 7de olabilir yada cumartesi pazar günü olabilirdi herşeyi kendilere göre ayarlayıp birde utanmadan vatandaşı çağırıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • osman (5 yıl önce)
    1970 yılında o stada girip su sattığımı hatırlıyorum kara düzen haber yayınliyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • osman (5 yıl önce)
    1975 yılında mı yapılmış hele bir iyice araştırın
    0
    0
    Yanıtla
  • Drejanlı44 (5 yıl önce)
    Saat kaçta acaba???
    0
    0
    Yanıtla