SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Peyzaj Öğrencisinin Projesine Ödül

0
Güncellendi - 2021-09-09 02:00:09
2 Peyzaj Öğrencisinin Projesine Ödül
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencilerinin Bitirme Projelerine 2 ayrı ödül verildi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Peyzaj Mimarları Odası ile Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanları Konseyi (PEMKON) arasında koordinasyon, iş birliği ve üniversitelerde faaliyet gösteren PMOGenç Öğrenci üye komisyonu arasındaki iletişimi güçlendirmek üzere planlanan ve bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Ödülleri (2021) sahiplerini buldu.

Yarışmaya katılan 25 projenin değerlendirilmesi sonucunda, 5 projeye Eşdeğer Ödülü, 3 projeye ise Teşvik Ödülü verildi. Eşdeğer ödüllerini İstanbul Teknik Üniversitesi, İzmir Ege Üniversitesi ve Malatya İnönü Üniversitesi, teşvik ödüllerini ise İstanbul Teknik Üniversitesi, Malatya İnönü Üniversitesi ve İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi öğrencileri almaya hak kazandı.

İnönü Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünden “STD VI-Derme Deresi ve Etkileşim Alanının Peyzaj Altyapısını İyileştirme Projesi” ile yarışmaya katılan Şule Şirin eşdeğer ödülünü alırken, Vuslat Özbey ve Şeyda Uçan ise teşvik ödülüne layık görüldü.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız