SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesi TÖTM'ye 292 Personel Alınacak

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, sözleşmeli olarak istihdam etmek üzere 292 sağlık personeli alacağını duyurdu.

Rektörlüğün 27 Ağustos 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan konuya ilişkin “Sözleşmeli Personel Alım İlanı”na göre,  255 hemşire, 37 sağlık teknikeri olmak üzere toplamda 292 sağlık personeli alınacağı açıklandı.

Hemşirelik için KPSSP3 puanı isteniyor

Hemşireler için 2018 yılı KPSS P3 puan türünne sahip olan adayların başvurabileceği belirtilirken, aranan nitelikler şöyle belirtildi: “Yükseköğretim kurumlarının Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programlarının birinden mezun olmak”.

Üç farklı kategoride alınacak sağlık teknikerleri için aranan KPSS puan türünün ise 2018 - KPSSP93 olduğu kaydedildi.

Alınacak sağlık teknikerlerinin, aranan niteliklerine göre sayısı ve aranan nitelikler şöyle:

Sağlık Teknikeri - 15

Yükseköğretim kurumlarının Anestezi veya Anestezi Teknikerliği önlisans programından mezun olmak.

Sağlık Teknikeri - 15

Yükseköğretim kurumlarının Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.

Sağlık Teknikeri - 5

Yükseköğretim kurumlarının Eczane Teknikerliği, Eczane Hizmetleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.

Sağlık Teknikeri – 2

Yükseköğretim kurumlarının Patoloji Laboratuvar, Patoloji Laboratuvar Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak. -Patoloji Laboratuvarında en az 2 yıl deneyimli olduğunu belgelendirmek. ,

Başvurular dün başladı

İnönü Üniversitesi’nin söz konusu personel alım ilanına göre, başvurular 27 Ağustos 2020 – 11 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak; yerleştirme sonuçları ise en geç 30 Eylül.2020 tarihinde www.inonu.edu.tr adresinde açıklanacak.

Başvuruların şahsen yapılacağı ve başvuru için istenilen belgelerin, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosuna son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar teslim edilmesi gerektiği belirtildi.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız