SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü'lü 3 Öğrencinin Projesi Finalde

0
Güncellendi - 2021-08-14 15:56:00
İnönü'lü 3 Öğrencinin Projesi Finalde
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi öğrencilerinin iletişimle ilgili 3 projesi finale kaldı.

Bu yıl yedincisi düzenlenen ve amacı “insan ve değer” odaklı bir anlayış ile geleceğin iletişimcileri olacak üniversite öğrencilerinin eğitim faaliyetleri kapsamındaki çalışmalarına katkıda bulunmak için TRT tarafından yarışma açıldı. Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda İletişim Fakültesi uygulama birimi “Radyo Kampüs” programcılarının projeleri başarılı bulundu.

“Radyo”, “Televizyon”, “Haber”, “Dijital Yayıncılık” ve TRT tarafından belirlenen “Güzel Türkçe” olmak üzere toplam 5 ana kategori, 14 alt kategoride düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda, İnönü Üniversitesi Radyo Kampüs programcıları Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Ayşenur Deniz ve İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Esma Nur Çılğın’ın birlikte hazırladıkları “Öğretmenim Hayat” isimli proje Radyo Drama alt dalında, “Bir Usta Bir Spor” isimli proje ise Radyo Belgesel alt dalında finale kalma başarısı gösterdi. Ayrıca Ayşenur Deniz’in “Türkçenin Koruyucuları” isimli bireysel projesi ise “Güzel Türkçe” kategorisinde finale kaldı. Böylece Radyo Kampüs programcılarının toplamda 3 projesi TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda finale kalma başarısı göstermiş oldu.

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nın sonuçları önümüzdeki günlerde yapılacak değerlendirmenin ardından ilan edilecek ve ödül töreni düzenlenecek.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız