SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü'lü Öğrenci TÜBİTAK 1'incisi

0
Güncellendi - 2018-11-19 02:49:22
İnönü'lü Öğrenci TÜBİTAK 1'incisi
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisi Murat Toptaş, TÜBİTAK Lisans Öğrencileri Proje Yarışması'nda birinci oldu.

Üniversitenin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 11-15 Kasım tarihleri arasında Ankara'da bölge birincilerinin katıldığı TÜBİTAK Lisans Öğrencileri Proje Yarışmasında Dr. Öğretim Üyesi Tarkan Koca danışmanlığında, İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisi Murat Toptaş, hazırladığı Elektrik Enerjisini Mekanik Olarak Depolayan Sistem Projesi ile Türkiye birinciliği kazandı.

Ankara'da düzenlenen ödül töreninde, Murat Toptaş'a ödülü TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal tarafından verildi. Proje danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Tarkan Koca da ödüllendirildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Muhammet (4 yıl önce)
    Murat abi on numara insandir kendisine nasil ulasabilirim acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Cezayir (4 yıl önce)
    Ya ne inönülü'sü adam itü mezunu uçak mühendisi, keyfi olarak malatya da bulunuyor...bu adamı tanımayan yok itü'lü bu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem Göreli (5 yıl önce)
    Elindeki projeler milyon dolar edecek cinsten bir bilim insanı Murat bey, İnönü Üniversitesinde harcanıyor bence
    0
    0
    Yanıtla
  • ATTİLA (5 yıl önce)
    TEBRİKLER
    0
    0
    Yanıtla
  • Hanifi Veysi (5 yıl önce)
    Bu Murat TOPTAŞ ile tanışma fırsatım olmuştu. Adam gerçek bir deha, şaşırtmadı açıkçası
    0
    0
    Yanıtla