SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü'nün Kapalı Tribünü 'Çöktürüldü'

0
Güncellendi - 2018-11-14 03:53:29
İnönü'nün Kapalı Tribünü 'Çöktürüldü'
A- A+ PAYLAŞ

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın, dönemin mimari şartlarında örnek proje olarak gösterilen ‘kolonsuz tribünleri’ bugün yıkıldı.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle yıkımına başlanan efsane stadyumun en önemli bölümü olma özelliğini taşıyan kapalı tribünü iş makineleriyle temelinden ayrılarak yıkıldı. Malatya’da 1970 yılından bu yana futbola hizmet veren İnönü Stadyumu yıkılarak yerine Millet Bahçesi yapılacak. İhalesinin tamamlanmasının ardından ilk kazma geçtiğimiz günlerde vurulmuş ve stadın açık tribünleri yıkılmıştı. Millet Bahçesi yapım çalışmaları kapsamında Battalgazi İlçesi Uçbağlar Mahallesi 3996 ada ve 17 parsel üzerinde bulunan İnönü Stadyumu, Kapalı Spor Salonu, Turgut Özal Kamp Merkezi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binası ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ek binasının yıkımı gerçekleştirilecek.

Öte yandan kapalı tribünün yıkımı esnasında o an orada olan ve çalışmayı izleyen bazı vatandaşların duygusal anlar yaşadıkları görüldü.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • BORA BARUT (5 yıl önce)
    Kaleci Çetin, stoper Fuat sol açıktan devşirme sol bek Feridun, Altobelli Feyzullah, Oktay, Eren Talu, Ünal... Daha kimler kimler... KOSKOCA MAZİ ELVEDA İNÖNÜ
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (5 yıl önce)
    Çocukluğumuz, gençliğimiz anılarımız, sevinç ve hüzünlerimiz... İnsan olmaya dair herşeyimiz yıkılıyor. Biz bu şehri tribünde sevdik...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan aktepe (5 yıl önce)
    Sizin anılarınız için koca bir alan öylece kalsın. Hemde şehrin göbeğinde. Şehir büyüyüp gelişmesin yani. Neymiş anılar varmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (5 yıl önce)
    Malatyalılar hep birlikte bizde 31 martta bunu yapanları ‘Çöktürmek ’ için AKP'yi ve Hacı Uğur Polatı sandığa gömelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen bey ne kadar boş konuşuyorsun yaa parka cevirdi adam yoksa buraya toki bina yapacaktı.sayesinde park oldu burası.gerci malatya insanı nankör senin gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırat (5 yıl önce)
    Anılar canlanıyor du yıktılar ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Rmzn (5 yıl önce)
    Hangi Malatyalının bu statla ilgili anısı olmaz ki ... Gözümde canlanır koskoca mazi ... ' Abi beni de alsana , bende geleyim mi abi , birsey demezler abi benide al ... Akçabatsebatspor , Batman Petrolspor , Pendik , Diyarbakırspor , Fazlı Ulusoy , Ünal Karaman , Hayati Palancı , Resul ... Çocukluğumuzun , gençliğimizin en güzel hafta sonlarına , bazen en üzüntülü anlarına sahip olunan koca emektar... Bir Malatyalı olarak bizdeki yerin çok ayrı ve hep de öyle kalacak ...
    0
    0
    Yanıtla
  • açık türübün arka tarafında omuzlara basarak bedava duvardan atlayarak içeri girdinmi işte bir anı
    0
    0
    Yanıtla