SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşaat Hızlı Şekilde İlerliyor"

0
Güncellendi - 2020-01-23 01:56:27
A- A+ PAYLAŞ

"MALATYA TARİHİNDE ÖNEMLİ BİR YATIRIM.." Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, Daire Başkanları ile birlikte Malatya Kuru Kayısı Lisanslı Depoculuk ve Borsası inşaatında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Gürkan: İnşaat çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor

Malatya Kuru Kayısı Lisanslı Depoculuk ve Borsası inşaatının geldiği aşama ile ilgili olarak ilgililerden bilgiler alan Başkan Gürkan, “Yeşiltepe bölgemizde yapımı devam eden Kuru Kayısı Lisanslı Depoculuk ve Borsası inşaatının geldiği noktayı ve yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere inşaat sahasını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. İnşaat çalışmaları mevsim şartlarına göre gayet hızlı bir şekilde ilerlemekte. Herhangi bir aksilik çıkmadığı takdirde belirtilen süre içerisinde inşaatımızı tamamlayarak kayısı üreticimizin hizmetine sunacağız.

Maliyet olarak baktığımızda yaklaşık 100 milyon TL tutarındaki bu yatırımımız, Malatya tarihinde gerçekleştirilen önemli bir yatırım. Büyükşehir Belediyesi olarak böyle büyük bir yatırımın yanında diğer yatırımlarında hız kesmeden devam ediyor olması Malatya için önemli bir kazanım.

Yapılan bu hizmetin sürdürülebilirlik olması noktasında ilgili firma hem personel yetiştirilmesi noktasında hem de yapılacak olan çalışmalar noktasında iki yıl süreyle çalışmalarımıza destek verecek.

Bu yatırımımızın Malatya’ya, Malatyalı kayısı üreticilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Kaysının bütün sorunlarının çözümü "lisanslı depoculuk" gibi görülmektedir. Bu depo kime hangi faydayı sağlayacak? Sonra dağ fare doğurdu demeyin. Çiftçiler doğru bilgilendirilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (4 yıl önce)
    Kuru Kayısı Lisanslı depoların üreticiye sağlayacağı katkıyı bir bilen açıklasın. Basın da takip ettiğim kadarı ile ; üretici kayısısını bu depolara götürdüğünde ; kalite gruplarına ayrılması ve depoda bekletildiği süre için bir ücret ödemesi gibi bir ödeme ile karşı karşıya kalacak. Bundan farklı bir durum varsa üreticiye yetkililer açıklama yapsın.
    0
    0
    Yanıtla