SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnşaat İskelesinden Düşen İşçi Yaralandı

0
Güncellendi - 2020-11-27 07:48:28
İnşaat İskelesinden Düşen İşçi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da inşaatta çalışırken iskeleden beton zemine düşen işçi yaralandı.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Hacı Abdi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hız Sokak'ta yapımı devam eden bir binanın 2'nci katında çalışan B.H. üzerinde durduğu iskeleden beton zemine düştü.

Yaralanan işçi, arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine gelen ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis ekipleri olayla ilgili olarak inceleme başlattı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mutlu1974 (3 yıl önce)
    Kardeşim şu haberleriniz de lütfen isim ve soyisimleri belirterek adam gibi haber yapında öğrenelim kim düşmüş tanıdıkmı değilmi neden gizliyorsunuz isim ve soyisimleri çok saçma değilmi? Sansürsüz haber Yapında bilelim kimmiş kim değilmiş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (3 yıl önce)
    İş kazası der suçu işçiye atar geçerler. Devlet insan emeğine ve canına değer gerçekten verse bu vahim olaylar olmaz. Kıyafeti, korunma malzemeleri uygun mu? Bel ve gövdeye bağlanan korunma halatı çatıdan sarkıp bağlanmış mı? HAYIR. Her yıl yüzlerce kişi iskeleden, sanki çok normal bir şeymiş gibi, düşer. Biz de seyrederiz. Kağıt üstünde kalan tedbirleri almayan/aldırmayan işverenler gereken cezayı alıyor mu? Geçmiş olsun, üç kuruş için bu kaza olmuştur. Allah şifa versin.
    0
    0
    Yanıtla